de-favoriete-nieuwe-look-van-julia-roberts-het-korte-pak-277962
©Getty Images

De promotietour van de nieuwe film van Julia Roberts, Leave the World Behind, heeft tot nu toe voor een aantal interessante looks gezorgd met in de hoofdrol een kort pak.

Julia Roberts in kort pak

De actrice vervolgde de perstour voor haar nieuwste film in een look die ook gedragen zou kunnen worden door een zomerse James Bond. Zo droeg ze een witte blouse met de bovenste knopen los onder een zwart smokingjasje en bijpassende zwarte halflange shorts. Om haar nek? Een loshangend strikje. Roberts droeg haar geplooide shorts over een zwarte netpanty met daaronder een paar zwarte veterschoenen met hak. Ze maakte haar look af met een zwarte Wayfarer-zonnebril van Ray-Ban.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is de derde keer dat we Julia Roberts spotten in een kort pak. In september was ze aanwezig bij Sabato de Sarno’s inaugurele Gucci-show tijdens Milan Fashion Week. Daar maakte ze haar opwachting in een grijs kort knielang pak met een paar zwarte en gouden slingbacks.

Vorige week, tijdens de première van Leave the World Behind in Londen, ging ze nog een stapje verder. Roberts droeg een lichtroze kort pak van Gucci uit de nieuwste lente/zomer 2024-collectie met een hals vol diamanten Chopard-kettingen en bijpassende glinsterende feestschoenen. Hoewel de schoenen de meeste aandacht trokken, bevestigde Roberts er ook haar liefde voor deze gedurfde suiting look mee.

De actrice in een grijs rokkostuum
©Getty Images
Julia Roberts in een kort pak van Gucci
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.