julia-roberts-trapt-het-feestseizoen-af-met-een-paar-heel-extravagante-schoenen-276892
©Getty Images

Nu de decembermaand voor de deur staat, richten we onze aandacht op de feestdagen en alles wat daarbij komt kijken. Julia Roberts geeft het goede voorbeeld en straalt de nodige festive spirit uit met haar extravagante feestschoenen.

Feestelijke Gucci-look

Roberts was afgelopen week in Londen aanwezig bij de vertoning van haar film Leave The World Behind, waarin ze te zien is met acteurs Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la Herrold en Kevin Bacon. Voor de gelegenheid koos de gevierde actrice voor een look uit Gucci’s lente/zomer 2024-collectie, die het debuut van creative director Sabato De Sarno bij het Italiaanse modehuis markeert.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De Academy Award-winnares droeg een kort pak in een lichtroze tint, waarbij haar jasje eindige ter hoogte van de zoom van haar korte broek. Haar blazer onthulde een diepe decolleté, zodat we een glimp kregen van haar zwarte kanten bh. Roberts voegde wat pit toe door een enorme diamanten halsketting met vijf strengen van Chopard als een kraag om haar hals te dragen.

De feestschoenen van Julia Roberts

Maar het ultieme hoogtepunt van de look? Ongetwijfeld de feestschoenen van Julia Roberts. Zo matchte de actrice haar sieraden met een paar toepasselijke blingy schoenen, ook van Gucci. De pumps met lage hak zijn versierd met franjes vol kralen die bewegen bij elke stap. En de finishing touch? Een zilveren manicure. Met dit soort oog voor detail win je een Oscar, mensen!

We kunnen wel stellen dat Julia Roberts met deze look officieel de feestmaand inluidt. We zijn benieuwd wat ze de rest van het jaar in petto heeft.

Julia Roberts draagt feestschoenen naar première 'Leave The World Behind'
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.