katie-holmes-draagt-de-favoriete-ballerinas-van-elke-moderedacteur-256930
©MEGA/Getty Images

Eerst spotten we Katie Holmes met de meest iconische en gewilde sneakers van het moment. Nu draagt de actrice een andere platte schoen die op menig verlanglijst staat. Tijdens een bezoek aan de Theatre World Awards in New York zien we Holmes met een paar ballerina’s.

Katie Holmes draagt ballerina’s van Miu Miu

En Katie draagt niet zomaar een paar ballerina’s: de platte schoenen van Miu Miu zijn een geliefd item onder moderedacteuren. De schoenen zagen we op de catwalk tijdens de herfst/winter 2022-show van het merk. Hierna bereikten ze snel een cultstatus (ze werden vorig jaar uitgeroepen tot een van de populairste producten ter wereld door modezoekmachine Lyst). Tish Weinstock, contributing beautyredacteur bij de Britse Vogue, houdt zelfs zoveel van de schoenen dat ze ze droeg ze op haar trouwdag. De modellen met gespen zijn ondertussen vaak te zien op de redactie.

Nu hebben de schoenen een nieuwe fan, namelijk Katie Holmes, die op 5 juni een zwart paar droeg naar de Theatre World Awards in New York. Katie combineerde de platte schoenen met een doorschijnende maxirok en een blazer. Op de catwalk verschenen andere versies van de schoen – met geruite of zwarte, linten enkelbandjes – maar Katie koos een effen paar zonder de lintversiering.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Het is overigens niet de eerste keer dat we Katie in de kenmerkende flats van het merk spotten. In 2008, toen ze een pixie-kapsel aan het rocken was, droeg ze een glinsterend rood paar met een wijde spijkerbroek, een frambozenkleurige trui met V-hals en Chloés Paraty-tas. Het zal dan ook geen verrassing zijn als we Katie deze zomer wéér met de ballerina’s zien.

Katie wearing Miu Miu ballet flats back in 2008.
©James Devaney

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.