koningin-maxima-draagt-chique-one-shoulderjumpsuit-om-haar-verjaardag-in-te-luiden-298585
©ANP

Vandaag viert de koninklijke familie feest, want koningin Máxima is 53 jaar geworden. Aan de vooravond van haar verjaardag reisde de koningin af naar Zwolle, waar ze de Koning Willem I Prijzen 2024 uitreikte. Daar maakte Máxima haar opwachting in een feestelijke look die perfect was om zowel de festiviteiten van de avond te vieren als haar 53e verjaardag mee in te luiden: een chique one-shoulderjumpsuit.

Koningin Máxima draagt one-shoulderjumpsuit

De Koning Willem I prijzen, ook wel ‘de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven’, worden iedere twee jaar toegekend aan bedrijven die ‘moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap’ uitdragen. Bij de uitreiking, die donderdagavond plaatsvond in Zwolle, arriveerde de koningin in stijl. Zo droeg Máxima een elegante beige one-shoulderjumpsuit van haar favoriete modehuis Natan, compleet met cape, wijde broekspijpen en een smal ceintuur.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Waar de koningin afgelopen week nog plezier had met het toevoegen van meerdere accessoires (en sneakers), hield ze de afwerking van haar outfit deze keer vrij eenvoudig. De koningin droeg een paar met kristallen versierde hakken van Gianvito Rossi, een even sparkly clutch van Anna Cecere en als finishing touch had ze een fonkelende broche op haar jumpsuit gespeld.

Stijlvolle lentelooks

De beige jumpsuit van Natan is de zoveelste stijlvolle lentelook die koningin Máxima de afgelopen weken uit de koninklijke kast trekt. Eerder dit jaar zagen we hoe de koningin zowel colorblocking (een grote trend op dit moment) als de monochrome outfit (in de populaire kleur cherry red) perfectioneerde. Ook droeg ze een andere chique jumpsuit: een fushsia, semi-doorschijnend exemplaar – wederom van Natan – op Bevrijdingsdag tijdens het 5 mei-concert. Al die looks stemmen ons hoopvol voor haar royal modemomenten die ongetwijfeld komen gaan.