oprah-winfrey-draagt-een-broek-met-de-grootste-rits-die-we-ooit-hebben-gezien-290473
©Getty Images

De gulp van onze spijkerbroek is normaliter iets dat we proberen te verbergen (en God verhoede dat hij losraakt). Maar Oprah Winfrey vestigt de aandacht op de normaal gesproken verborgen plek, met wat waarschijnlijk de grootste rits is die we ooit hebben gezien.

Oprah Winfrey met grote rits

De producent, literatuurkenner en allesomvattende mediamagnaat was te gast bij Jimmy Kimmel Live, waar ze haar voormalige talkshowhoed opzette en Kimmel bestookte met vragen over de organisatie van de Oscars van 2024. Voor haar optreden op de late avond droeg Oprah een cropped goudkleurige coltrui over een fonkelend hemdje in dezelfde kleur. Maar haar broek was de echte ster van de show: een XXL Zipper-jeans met rechte pijpen van Louis Vuitton. De broek had oversized details, van de riemlussen tot de zakken en natuurlijk de opvallende rits.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Om in het oversized thema te blijven, droeg Winfrey ook een tweekleurige, geometrische zonnebril en gouden oorbellen. Ze maakte haar look af met een paar bruine naaldhakken met puntige tenen.

Van haar kaskrakerinterview met prins Harry en Meghan Markle tot het produceren van de Oscargenomineerde film The Color Purple en haar duidelijke voorliefde voor een reusachtige rits, we kunnen er altijd op rekenen dat Oprah Winfrey alles groter en beter doet.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.