rihanna-geeft-een-coole-twist-aan-de-typische-parelkettingen-die-je-oma-zou-dragen-278404
©ANP

Rihanna kan bijna alles er cool uit laten zien. Met haar frisse benadering van styling laat de superster truckerpetjes, sportshirts en Moon Boots er superverheven uitzien. Eigenlijk zouden haar high-low outfits bestudeerd moeten worden. Rihanna zette haar meesterlijke stijl zondagavond voort in Los Angeles, toen we de ster spotten bij Jay-Z’s Roc Nation-kantoor in een casual-coole look die helemaal in het teken stond van een specifiek accessoire. Zo gaf Rihanna de parelketting – van het type dat je oma zou dragen – een wel heel coole twist.

Rihanna draagt vintage parelketting

De hals van de artiest was volledig behangen met parels en bestond uit lagen kettingen van verschillende formaten. Rihanna’s parelketting met meerdere strengen is bijvoorbeeld een archiefstuk van John Galliano’s Christian Dior uit de herfst/winter 2007-coutureshow van het modehuis. (Een exemplaar werd onlangs verkocht op 1stDibs voor 1800 dollar – misschien was Riri de gelukkige bieder.)

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Aangezien haar sieraden de kern van de look vormden, hield Rihanna de rest van het ensemble sober, maar dat maakte het geheel niet minder cool. Zo droeg de artiest de look een double-breasted, met faux fur afgezette mantel, een op lingerie geïnspireerde Khaite-top en een baggy jeans. Het pièce de résistance? De ster droeg ook haar eigen Fenty x Puma-sneakers. Je eigen ontwerpen dragen? Het is de bekendste en opmerkelijkste stijltruc – naast het dragen van couturejuwelen natuurlijk.

Rihanna draagt een parelketting van John Galliano voor Dior
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.