wat-draagt-sarah-jessica-parker-nu-weer-tijdens-de-opnames-van-and-just-like-that-299079
©Getty Images

De opnames van het derde seizoen van And Just Like That zijn eindelijk van start gegaan. En dat betekent dat we de AJLT-acteurs weer op de straten van NYC kunnen spotten. Deze week werd Sarah Jessica Parker gezien tijdens een van de opnames, met co-actrice Sarita Choudhury (die de rol van Seema Patel vertolkt). Hoewel we natuurlijk niet weten wat voor scène het duo filmde, waren de looks van de actrices op zijn zachtst gezegd nogal opvallend. Vooral die van Sarah Jessica Parker, en dan in het bijzonder haar hoed.

Sarah Jessica Parker gespot met opvallende hoed

Sarah Jessica Parker postte deze week een foto van de look in kwestie op Instagram, genomen op de zesde dag van de opnames voor het derde seizoen van AJLT. Carrie is gekleed in een Ossie Clark-jurk uit 1970 en het soort orthopedische sleehakken dat het gelukzalige leven na je pensionering symboliseert. Maar het opvallendst is haar hoed: een geruit Maryam Keyhani-ontwerp om precies te zijn. Als je een beetje inzoomt, zie je ook een overvolle draagtas, waarin Carrie’s nieuwste leesmateriaal te zien is: een boek getiteld The Demon of Unrest, een non-fictieverhaal over de Amerikaanse Burgeroorlog – al had het net zo goed de titel van Carrie’s tweede memoire kunnen zijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De look bewijst dat kostuumontwerpers Molly Rogers en Danny Santiago er wederom in zijn geslaagd om Carrie er nog onuitstaanbaarder – perfectly onuitstaanbaar – uit te laten zien. Nóg meer dan toen ze besloot zich te vermommen in een baboesjka-sjaal en lange rubberen handschoenen om in het geheim een sigaret te roken tijdens de opnames van seizoen één.

We hadden dit misschien kunnen verwachten van een serie die erom bekendstaat kleding in te zetten als entertainmentmiddel. Maar waar de kleding in Sex And The City ooit aanvoelde als een verdieping van het leven van de personages – het onthulde de kloof tussen wie ze waren en wie ze wilden zijn – is de mode in And Just Like That meer gelinkt aan komedie en spektakel. We kunnen niet wachten om straks het nieuwe deel van deze vreselijke doch geniale serie te bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)