zoe-en-lenny-kravitz-bewijzen-maar-weer-dat-zij-het-stijlvolste-vader-dochterduo-zijn-290026
©ANP

Zo vaak verschijnen ze niet samen in het openbaar, maar áls ze het doen, herinneren Zoë Kravitz en Lenny Kravitz er ons weer aan wat voor stijlvol gezin ze zijn. Dit keer gebeurt dit in Los Angeles, waar vader Lenny wordt geëerd met een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Een roast van Zoë kreeg hij er gratis bij.

Lenny Kravitz krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

Zoë vergezelde haar vader op dinsdag toen hij zijn ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame. Lenny Kravitz krijgt de ster voor zijn succesvolle muziekcarrière, waarmee hij bekendstaat voor het mixen van genres en stijlen, maar ook voor zijn acteerrollen in films als Precious en The Hunger Games.

Tijdens de ceremonie hield Zoë een speech voor haar vader, die al gauw veranderde in een liefkozende roast. Zo zei de The Batman-ster: “Ik heb je op de mooiste manieren zien veranderen. Ik heb gezien hoe je op de belangrijkste manieren hetzelfde blijft en ik heb je ongelooflijke toewijding aan je kunst gezien. Maar vooral heb ik door je shirts heen gekeken. Volgens mijn vader is het geen shirt als je tepels er niet in te zien zijn.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ze voegde eraan toe dat ze zich vroeger schaamde als Lenny haar als kind kwam ophalen van school, maar dat ze nu zijn excentrieke stijl kan waarderen. Zijn modegevoel lijkt haar dan ook met de paplepel ingegoten, want de twee zagen er samen – zoals altijd – stijlvol uit. Lenny droeg een zwarte blouse (die dit keer overigens niet doorschijnt), gecombineerd met een een krijtstreeppantalon, een blazer, gouden accessoires en een pilotenbril. Zoë koos voor een look van Saint Laurent. Ze droeg een strapless lichtblauw en zwart ensemble, gecombineerd met een zilveren halsketting met een diamant, een ovale zonnebril en zwarte pumps.

Zoë Kravitz en Channing Tatum

Zoë kwam trouwens niet in haar eentje haar vader supporten. Ook haar verloofde Channing Tatum was van de partij. Het koppel zat tussen de beroemdheden (waaronder Denzel Washington) en fans op Hollywood Boulevard toen Lenny de ster van in ontvangst nam voor het Capitol Records-gebouw.

Zoe Kravitz channing tatum
©ANP