dit-zijn-de-leukste-holiday-pop-ups-in-de-decembermaand-277980
©Spotlight

December is officieel van start en dat betekent: de feestdagen staan weer voor de deur. Als je nog op zoek bent naar mooie cadeaus, geen zin hebt in massale (kerst)markten, maar wél wil genieten van de decembersfeer, dan zit je bij deze adressen goed. Van een unieke Holiday Market bij Carmen, een van onze favoriete conceptstores in Amsterdam, tot een designmarkt bij De Wasserij in Rotterdam: bij deze tijdelijke holiday pop-ups koop je de mooiste objecten en cadeaus voor de feestdagen.

Leukste holiday pop-ups

In deze lijst verzamelen we fijne holiday pop-ups die absoluut een bezoekje waard zijn in december. Hier vind je gegarandeerd iets moois (voor een ander of jezelf), terwijl je geniet van de cozy kerstsferen.

We vullen deze lijst gedurende de maand december aan, dus sommige pop-ups kunnen op het moment van lezen alweer voorbij zijn.

Carmen Holiday Market

Een van de leukste conceptstores van Amsterdam organiseert deze maand een holiday market. De markt vindt boven de winkel plaats, waar je de mooiste items van mode-labels als Flore Flore en Extreme Cashmere vindt, maar ook interieur-items en tassen van het Amsterdamse label Pien Studios, zines en tijdschriften van Art Paper Editions & Chaima en Fantastic Man en boeken van fotografen als Liv Liberg en Sarah van Rij. Op vrijdag kun je er zelfs een mini-facial boeken van Skin Therapy, waarna je geniet van hapjes van Carmen’s Kitchen en wijn van Sebonsa. De opening vindt plaats op donderdag 14 december van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Carmen Holiday Market, 14 t/m 17 december, Keizersgracht 600, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CARMEN (@carmen.amsterdam)

De Wasserij X-Mas Design Market

De Wasserij, een creative hub voor innovatieve mode- en textielmerken, organiseert een designmarkt perfect op tijd voor de feestdagen. Ontdek verschillende (mode)items van merken als schoenenlabel EijK en Rosalie Key, maar ook upcycling vondsten van Construct to Survive en duurzame cadeaus van Good To Give. Een fijne mix aan design, mode en kunst dus, waar je gegarandeerd iets tegenkomt of inspiratie opdoet.

X-Mas Design Market, 14 t/m 17 december, Sint-Agathastraat 54, Rotterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Wasserij (@dewasserij)

The Arch Market

Sieradenmerk Monocrafft werkt samen met drie andere Rotterdamse ateliers – Atelier an.nur, Yoko Negi Flower Studio en Sato Gallery – in de Hofbogen in Rotterdam samen aan de ‘The Arch Market’. Omringd door een sfeervolle kerstomgeving met glühwein en lekkernijen, shop je bij deze kerstpop-up de unieke, handgemaakte ontwerpen van bovenstaande merken. De perfecte cadeaus voor jezelf of iemand anders. Tijdens de opening op 15 december vindt er tevens, tussen 17.00 uur en 19.00 uur, een live painting performance plaats van de Japanese kunstenaar Daijiro Hama.

The Arch Market, 15 en 16 december, Insulindestraat 72, Rotterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monocrafft (@monocrafft)