dit-zijn-de-leukste-holiday-pop-ups-in-de-decembermaand-277980
©Spotlight

Nog op zoek naar mooie cadeaus én zin om nog even van de decembersfeer te proeven, maar liever niet in de drukke binnenstad? Dan zit je bij deze adressen goed. Van een unieke Holiday Market bij Fosbury & Sons tot een Holiday Shopping Night bij een van onze favoriete vintagewinkels in Amsterdam: bij deze tijdelijke holiday pop-ups koop je de mooiste objecten en cadeaus voor de feestdagen.

De leukste holiday pop-ups

In deze lijst verzamelen we fijne holiday pop-ups die absoluut een bezoekje waard zijn in december. Hier vind je gegarandeerd iets moois (voor een ander of jezelf), terwijl je geniet van de cozy decembersferen.

We vullen deze lijst gedurende de maand december aan, dus sommige pop-ups kunnen op het moment van lezen alweer voorbij zijn.

Nhỏgirl Holiday Shopping Night

Net op tijd voor de feestdagen: deze eenmalige shopping night van een van de beste vintagewinkels in Amsterdam, Nhỏgirl. Van Ann Demeulemeester-schoenen uit 1999 tot Y2K Prada-items en waanzinnige stukken van Maison Margiela: dit is hét geschikte moment om nog een unieke look te vinden voor de feestdagen. Normaal gesproken kun je de winkel enkel op afspraak bezoeken, maar voor dit event is dat niet nodig.

Nhỏgirl Holiday Shopping Night, 21 december van 18.00 uur tot 21.00 uur, Oudeschans 11, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nhỏgirl (@nhogirl)

FEST Holiday Gift Store

Nederlands interieurmerk FEST heeft speciaal voor de feestdagen een Holiday Gift Store geopend. Hier scoor je al hun bestsellers én items uit de nieuwe collectie. In de gift store aan de Van Woustraat vind je de leukste stijlvolle cadeaus, van plaids en kaarsen tot kandelaren en nog veel meer interieur-items.

FEST Holiday Gift Store, vanaf 13 december, Van Woustraat 111, Amsterdam 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FEST (@festamsterdam)

Fosbury Festive Finds

Van 18 tot 24 december wordt Fosbury & Sons in Amsterdam omgetoverd tot de perfecte winkel tijdens de feestdagen. Dé plek waar je unieke cadeaus voor iedereen op je lijstje kunt vinden, want er doen heel wat merken mee. Van sieradenlabels als Amsterdam Vintage Jewels, Felt Atelier, Les Meres en Oro Jewels tot The Coucou Club, Crisp Sheets, HK Living, Moon Sisters en The Next Closet.

Fosbury Festive Finds, 18 tot 24 december, Prinsengracht 769, Amsterdam