katie-holmes-geeft-een-barbie-twist-aan-deze-schoenentrend-289887
©Getty Images

De stijl van Katie Holmes? Die kunnen we definiëren als casual met een eigenzinnige touch. Toch waagt ze zich ook regelmatig aan trends, zoals onlangs de transparante look. Tijdens de Michael Kors-show werd ze gespot in een doorzichtige maxi-jurk van delicaat kant met daaronder slechts een bh en hoge zwarte slip. Een gewaagde keuze die ze goed kon hebben.

Ook nu weet de actrice iedereen te verrassen door een rustig ensemble wat extra’s te geven. Ter gelegenheid van een gala in het Roundabout Theatre Company koos ze voor een elegante mouwloze zwarte maxi-jurk van Brandon Maxwell met daarover een zwarte double-breasted coat. Maar wacht tot je haar schoenen ziet.

Katie Holmes gespot in pumps met bloem

De actrice droeg een paar zwarte sandalen met een Barbie-twist. De muiltjes met open neus zijn versierd met grote 3D-bloemen. De designer van de peeptoe-schoenen? De Poolse Magda Butrym, die bekendstaat om haar liefde voor de bloemenprint. Holmes bevestigt hiermee nogmaals haar status als mode-icoon.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het gebloemde sandaaltje wordt een trend komend seizoen. De schoen was een graag geziene gast op de catwalk en is verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. We spotten ‘m onder meer bij Zimmerman, die een variant in de collectie heeft met orchideeën en dunne gouden bandjes. Chloé waagde zich aan sandalen met witte sneeuwklokjes en Balmain koos voor rode rozen. Kortom, de bloementrend gaan we overal zien dit jaar.

Net als Katie Holmes pumps met een bloem? Shop ze hieronder.

Peeptoe-schoen met bloem van Magda Butrym

©Magda Butrym

Flower peep toe mules in black suede, € 945

Zwarte pump met bloem van Jimmy Choo

©Jimmy Choo via Miinto

Jimmy Choo Amita Leren Pump, € 825

Vogue ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.