bella-hadid-transformeert-in-marilyn-monroe-met-een-dramatische-pruik-239183
©Getty Images

Supermodel en stijlicoon Bella Hadid wisselt continu van gedaante en kan nu Marilyn Monroe aan haar repertoire toevoegen. Het 27-jarige model van het jaar postte op Instagram een leuke video waarin ze te zien is met een peroxideblonde pruik met strakke krullen, waarmee ze de iconische actrice channelt. Het resultaat is een look die rechtstreeks uit een scène van de Hollywood-klassieker Some Like It Hot lijkt te komen.

Bella Hadid transformeert in Marilyn Monroe

In de video draagt het model een van de heetste trends van het afgelopen jaar, een simpele witte tank top. Maar wat het meest in het oog springt, is natuurlijk haar platinablonde pruik. We zien hoe Bella de Marilyn-achtige krullen een touch-up geeft met wat Modern Hairspray Multi-Tasking Styling Mist van de legendarische hairstylist Sam McKnight, terwijl ze zich speels naar de camera draait met de woorden: “Oké, ik denk dat ik klaar ben. Wat denk jij?”

Nadat ze eerder al een honingkleurige tint, een koperkleur, een vleugje gember en vampy donkerbruin heeft geprobeerd, bewijst Bella met haar nieuwste ijswitte coupe wederom dat ze werkelijk alles kan hebben. Ook al denken we niet dat het model, zoals haar zus Gigi wel deed, snel voor een permanente platinablonde look zou gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.