doet-gigi-hadid-in-een-fluwelen-pak-jou-ook-aan-iemand-denken-228988
©Raymond Hall/Getty Images

Het fluwelen pak is van één vrouw: Gwyneth Paltrow. In 1996 woonde de actrice de VMA’s bij in een nu iconisch rood pak, ontworpen door Tom Ford voor Gucci. Vorig jaar was ze bij de Love Parade-show van het modehuis in Los Angeles in een remake van het ensemble, gemaakt door Alessandro Michele ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Gucci. Deze week channelde niemand minder dan Gigi Hadid de Gwyneth uit de jaren 90 in een blauw fluwelen pak.

Gigi Hadid channelt Gwyneth Paltrow in fluwelen pak

Tijdens het WWD Honors 2022-evenement was Gigi Hadid gekleed in een kobaltblauw pak van Tommy Hilfiger. Het tweedelige pak bestond uit een lang double-breasted jasje met revers en een broek met wijde pijpen. Ook het gedeeltelijk opengeknoopte overhemd dat Gigi eronder droeg, deed denken aan Paltrow. Zo verscheen zij in 1996 eveneens in een blauw Oxford-overhemd waarvan de knopen waren losgemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mimi Cuttrell (@mimicuttrell)

Passend bij het nostalgische gevoel werd Gigi gezien met de onlangs gelanceerde mini Madison-tas van Aspinal London gemaakt van kastanjebruin krokodillenleer. Ze droeg haar helderblonde zeemeerminnenlokken in een middenscheiding en voegde een winged eyeliner en een roze lippenstift toe. De huid van het supermodel zag er stralend en dewy uit – ongetwijfeld het resultaat van de vakkundig aangescherpte skincareroutine die ze vorig jaar met de Amerikaanse Vogue deelde.

Gwyneth Paltrow in een fluwelen pak
©Getty Images
Gwyneth in haar fluwelen Gucci-pak in de jaren 90.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.