heidi-klum-en-dochter-leni-schitteren-samen-in-lingeriecampagne-voor-de-feestdagen-232692
©Intimissimi

Zagen we haar vorige maand nog verkleed als worm voor Halloween, nu is Heidi Klum weer terug naar haar bekendste gedaante: die van model. Samen met oudste dochter Leni – die net als haar moeder een modellencarrière nastreeft – schittert Heidi in een nieuwe lingeriecampagne van het Italiaanse merk Intimissimi. En die komt net op tijd voor het feestseizoen.

Heidi en Leni Klum voor Intimissimi

De kersverse campagne staat in het teken van de liefde tussen moeder en dochter, een thema dat perfect past bij de feestdagen. De beelden stralen dan ook een zekere holiday spirit uit. Zo zien we Heidi en Leni Klum gekleed in de nieuwe collectie van Intimissimi, waarin rood als ultieme kerstkleur domineert. Op de foto’s dragen het supermodel en haar 18-jarige dochter, die net als haar moeder de modewereld aan het veroveren is, de kanten lingerie met kleine bloemmotieven en de zijden nachtkleding, zoals pyjama’s en setjes met kanten details.

In de campagne van het Italiaanse merk zijn Heidi en Leni het toonbeeld van de sterke band tussen moeder en dochter. De twee vrouwen, die op de beelden tegen elkaar aanleunen en elkaar een luchtkus geven, stralen onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en steun uit. Geen wonder ook, want zeg nu zelf: als je met je moeder in lingerie kunt schitteren, dan kun je werkelijk alles samen, toch?

De nieuwe holidaycollectie van Intimissimi is nu te koop, zowel online als in de winkel.

Heidi Klum en dochter Leni lanceren lingeriecollectie voor Intimissimi
©Intimissimi