hey-baby-model-adriana-lima-bevallen-van-derde-kindje-221934
©ANP

Babynieuws! Adriana Lima is bevallen van haar derde kindje. Het voormalig Victoria’s Secret-model en haar vriend, filmproducent Andre Lemmers, zijn op 29 augustus ouders geworden van een jongetje. Via Instagram deelt het topmodel de naam én eerste foto van het kindje. De jongen heet voluit: Cyan Lima Lemmers, met als roepnaam Cyan.

Adriana Lima bevallen van derde kindje

“Hij heeft nu al de mond en ogen van zijn mama. Moeder en zoon maken het goed en zijn inmiddels weer thuis”, vertelt een bron aan het Amerikaanse magazine People. Het zoontje van Adriana en Andre is vernoemd naar de kleur cyaan. ‘Cyaan is de kleur tussen groen en blauw in het zichtbare spectrum van licht. Het is de kleur van het water van Bora Bora en de Malediven, plaatsen op de bucketlist van onze familie. Nu is het onze favoriete kleur, de kleur van de ogen van onze jongen. Welkom in onze wereld’, schrijft ze bij een foto van Cyan.

Cyan is het eerste kindje van Adriana en Andre. Het topmodel heeft al twee dochters uit een vorige relatie: Valentina (12) en Sienna (9).

Gender reveal party

In februari dit jaar maakte Adriana haar zwangerschap wereldkundig via een grappige TikTok-video. Op de beelden is te zien dat ze haar vriend Andre wakker maakt met een positieve zwangerschapstest. In april werd via een gender reveal party onthuld dat het een jongetje werd.

Zwangerschapslooks op de rode loper

Tijdens haar zwangerschap verscheen Adriana overigens vaak op de rode loper in de mooiste creaties. Zo gooide ze hoge ogen met haar looks tijdens het Cannes Filmfestival. Op de wereldpremière van Top Gun: Maverick verscheen ze in een chique zwarte jurk ontworpen door Olivier Rousteing van Balmain. Een look waarbij haar blote baby bump goed te zien was.

Ook droeg het model tijdens het filmfestival – bij de première van de film Elvis – een gouden japon van zijde in bohemian style. Een design van de Libanese modeontwerper Nicolas Jebran.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adriana Lima (@adrianalima)