dua-lipa-deelt-romantische-beelden-van-bruiloft-jacquemus-221443
©Acielle/Style Du Monde

Het was een sprookje, de bruiloft van ontwerper Simon Porte Jacquemus en zijn partner Marco Maestri in de Provence. Een jaar na hun verloving spraken de twee hun I do’s uit op het stadsplein in de stad Charleval. Natuurlijk waren verschillende beroemdheden op het Franse feestje aanwezig. Zo verschenen onder anderen Amina Muaddi, Jeanne Damas, Tina Kunakey én Dua Lipa – zoals gevraagd – stijlvol in het wit. Dankzij de Britse popster kunnen we nog even nagenieten van de – zoals zij het noemt – summer of love: op Instagram deelt ze een aantal romantische beelden van de grote dag om bij weg te dromen.

Dua Lipa deelt beelden van bruiloft Jacquemus

“We vieren de liefde van deze twee speciale mensen in mijn leven. Het was de mooiste dag, ceremonie en uiteraard het geweldigste feest (zij weten goed hoe dat moet). Dankbaar dat ik de mooiste en puurste momenten met jullie mocht ervaren. Ik hou van jullie”, schrijft de zangeres bij de reeks foto’s op Instagram.

Dua Lipa maakte een stijlvolle entree in een witte transparante jurk – uiteraard ook te zien op de foto’s. Jacquemus zelf droeg een klassiek zwart maatpak, en Maestri koos voor een maatpak in een crèmekleur.

Jacquemus is opgegroeid in Zuid-Frankrijk

Afgelopen weekend stapten de twee, iets meer dan een jaar na hun verloving, in het huwelijksbootje. Jacquemus is opgegroeid in Zuid-Frankrijk, iets wat hij ook vaak laat terugkomen in zijn werk en shows. Het is dus geen verrassing dat de geloftes werden uitgesproken in de Provence.

Maar, zo blijkt nu: de ontwerper gaf eerder óók al een subtiele hint naar de dresscode van hun huwelijksfeestje. Tijdens zijn meest recente show, ‘Le Papier’, toonde hij zijn herfst/winter 2022-collectie, die vol looks in het wit en het crème zat.