vogue-covermodel-mathilda-gvarliani-deelt-haar-5-beste-tips-voor-new-york-285900
©Jorin Koers, Vogue Nederland, maart 2024

Als een van de faces van het moment én als een van Vogue’s covermodellen van het gloednieuwe maartnummer kent model Mathilda Gvarliani de Big Apple als haar broekzak. Dit zijn haar beste tips voor als je in modestad New York bent.

Tips voor New York

Mama’s keuken 

Chama Mama is een restaurant met de beste Georgische keuken van New York. Met mijn achtergrond, ik kom uit Georgië, is deze plek is een stukje thuis voor mij. Er zijn verschillende filialen in de stad en de een doet niet onder voor de ander. Het is een van mijn absolute favorites.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chama Mama (@chamamamanyc)

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Havercappu to go 

“De beste oat cappuccino (to go or to stay) vind je bij East One Coffee Roasters. Die zit zowel in Chelsea als in Brooklyn. Hier ga ik heen voor de nodige cafeïne op maandagmorgen, die kan iedereen wel gebruiken, toch? Goede koffie, gezellige barista’s.”

Muziek & martini’s 

Public Records heeft alles wat je nodig hebt. Goeie muziek, leuke mensen en cocktails waar je u tegen zegt. Of je nu wil dansen tot je voeten niet meer kunnen of slechts één drankje wil doen, this is the place to be.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PUBLIC RECORDS (@publicrecordsnyc)

Finders, keepers 

“Wanneer ik op jacht ben naar een uniek tweedehandsjack of een goed paar cowboyboots, ga ik naar Seven Wonders Collective, dat meerdere vestigingen heeft. Dit is de beste plek to play dress-up. Een waarschuwing vooraf, waarschijnlijk ga je niet met lege handen naar huis.”

Bring your own booze 

No reservations, waarschijnlijk een wachtrij en bring your own booze. Lucali in Brooklyn klinkt misschien niet als de ideale date-spot, maar desalniettemin is het mijn lievelings. Je vindt er de beste pizza’s, no doubt about it.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Telischi (@foodmuenster)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in het nieuwe maartnummer van Vogue Nederland, dat vanaf 15 februari in de winkel ligt en hier online te bestellen is. Daarin vind je een QR-code die je leidt naar onze exclusieve cityguides, voor als je nog meer tips voor New York kunt gebruiken.