zie-hier-sydney-sweeneys-drastische-kapseltransformatie-voor-het-met-gala-296640
©Getty Images

De beroemde blondine Sydney Sweeney heeft haar gouden lokken ingeruild – en alleen een evenement als het Met Gala van 2024 kon haar ervan overtuigen om zoiets met haar kapsel te doen. Lees hier meer over de gitzwarte look van de actrice.

Sydney Sweeney’s gitzwarte kapsel tijdens Met Gala 2024

Het dragen van een tule jurk van Miu Miu en leren handschoenen voelt heel erg aan als de klassieke Old Hollywood-stijl van de ster, dus besloten Sydney Sweeney en haarstylist en Kerastase-ambassadeur Glen Oropeza de wereld te shockeren als het op haar kapsel voor het Met Gala aankomt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Beschreven als een show stelende petit-noir-pruik, komt Sweeney’s gitzwarte shag à la Joan Jett met een stompe babypony. Om haar haar voor te bereiden gebruikte Oropeza de Kerastase Premiere Collection. Dit verzorgde het haar terwijl het onder de pruik zat. Nadat de pruik was opgezet, werd deze bevochtigd en geknipt om de coolste en het meest flatterende model te creëren. De superstrakke handschoenen in operalengte balanceren de klassieke, lenteachtige glamour van de doorschijnende hemelsblauwe jurk.

Sydney Sweeney kapsel met gala 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.