zangeres-pommelien-thijs-zweert-bij-deze-magic-cream-de-beste-creme-voor-alles-262146

Elke slaapkamer wordt vrolijk van een (klein) spektakelstuk: een fijn nachtkastje is daarom een must. Vintage, modern, bomvol (mode)boeken, kaarsen of favoriete beautyproducten? Het kleine item naast het bed wordt door iedereen ánders gebruikt. Wij willen van deze vrouwen weten hóe, en natuurlijk wat erin of op ligt. Deze week het nachtkastje en de skincareroutine van de Belgische actrice en zangeres Pommelien Thijs.

De skincareroutine van zangeres Pommelien Thijs

Wat voor nachtkastje heb je?

“Ik heb eigenlijk een niet-bestaand nachtkastje, want mijn vensterbank is mijn nachtkastje. Er ligt altijd een oplader op, en een flesje water, een stapel boeken (vaak niet diegene die ik aan het lezen ben) en een schrift waarin ik ratel over de dag. In dat schrift schrijf ik dagelijks van alles op voor het slapengaan. Het is fijn om soms van je af te schrijven. Er zijn ook weleens songteksten uitgekomen. Zo is het nummer Zilver volledig geschreven vanuit bed. Verder hou ik van luisterboeken, of luister ik naar een podcast voor het slapengaan. Op dit moment vind ik Moordcast een toffe.”

Ben je een makkelijke slaper?

“Ligt eraan wat voor periode het is. Zit ik in een drukke tijd, dan slaap ik wat lastiger, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Ik luister af en toe naar een sleepcast en val dan snel in slaap. Persoonlijk vind ik de app Headspace een fijne, met verschillende sleepcasts. Ze hebben heel specifieke meditaties afhankelijk van jouw gemoedstoestand.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoe ziet jouw skincareroutine eruit?

“Ik haal mijn make-up eraf met de All About Clean Liquid Facial Soap van Clinique. Specifiek voor mijn ogen gebruik ik een pure olie, bijvoorbeeld amandelolie. In elk geval iets met weinig geur. Daar krijg ik met name mijn mascara goed mee weg. Maar ook de resten lijm die achterblijven na het dragen van nepwimpers. Daarna gebruik ik van Clinique de Liquid Facial Soap Mild. En als laatste smeer ik de All Purpose Skin Cream van Egyptian Magic op m’n gezicht. Deze ‘magic cream’ is overigens ook fijn voor littekens en andere beschadigingen aan de huid. Ik vind het op dit moment de beste crème voor alles.”

Heb je een geheime nachtsnack?

“Ik ben gek op edamame boontjes. Ik kook ze in water en doe er dan zeewierkruidenmix over. Je kunt me hier echt ’s nachts voor wakker maken. Supermakkelijk om te maken. Ik eet het vaak voor het slapengaan.”

Ik droom nog van…?

“Van alles. Ik droom van een carrière in Nederland. Er komt nu een clubtour aan en ik hoop echt meer shows in Nederland te doen. Ik wil met mijn muziek buiten de grenzen gaan. Dat is voor nu mijn droom. Verder ben ik ook voor het eerst in Nederland als actrice te zien in de serie Knokke Off op Netflix. Hopelijk komt er een tweede seizoen, want ik vond het heel erg fijn daaraan mee te werken.”

Nieuwsgierig naar meer nachtkastjes? Bekijk hier die van schrijfster Lisa Loeb, model en presentatrice Loiza Lamers en actrice Jade Olieberg.