anouk-brengt-nieuwe-single-uit-met-emma-heesters-met-jou-kan-ik-het-aan-237547
©Alex Vanhee/ ANP

Anouk is terug met een nieuwe single. De zangeres slaat daarvoor de handen ineen met collega Emma Heesters. Hun lied Met jou kan ik het aan wordt donderdag gepresenteerd bij Vrienden van Amstel in Ahoy Rotterdam. Op Instagram en hieronder is alvast een voorproefje te zien en horen.

Anouk en Emma Heesters

Op Instagram schrijft Anouk dat de single gaat over ‘onvoorwaardelijke liefde voor wie dan ook’. Daardoor moeten wij natuurlijk meteen denken aan haar grote liefde Dominique Schemmekes, met wie Anouk afgelopen zomer op de cover stond van ons Vogue Summer of Love Issue. Mede-aanleiding daarvoor was hun bruiloft in juni op het Malieveld in Den Haag, waar Vogue exclusief (live) verslag van deed.

In het interview dat Anouk en inmiddels dus hubby Dominique gaven aan journalist Alja Bakker, zei de zangeres over hun begintijd: “Dominique was meteen zo goed met de kinderen, zelfs met Sion die nog heel klein was. Voeden, verschonen, ’s nachts z’n bed uit: hij deed het allemaal met plezier. Dit kán helemaal niet, dacht ik, dit is too good to be true.”

Single ‘Met jou kan ik het aan’

Gezien hun pure, onvoorwaardelijke liefde lijkt de tekst van Met jou kan ik het aan dan ook te slaan op de band tussen Anouk en Dominique. Maar, zoals de zangeressen zelf al stellen, bestaan er natuurlijk meer vormen van liefde. “Het leven geeft geen zekerheid, toch blijf je naast me staan. (…) Eén van mijn grote liefdes, ja mijn beste vriend”, zo klinkt dan ook een deel van de songtekst.

Behalve de tekst en de toch best onverwachte combinatie van de Haagse Anouk en Zeeuwse Emma, valt ook de frisse look van Anouk op: haar nieuwe kapsel – dat ze al een tijdje heeft, zo is te zien op social media – en de outfits van Daily Paper. We like it, Anouk.

Het hele lied is via deze link al te beluisteren. Bekijk hieronder een fragment.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)