bella-en-yolanda-hadid-hebben-glamoureus-moeder-dochtermoment-op-de-rode-loper-227904
©ANP

Na een propvolle modemaand zou je denken dat Bella Hadid het even rustiger aan doet, maar niets is minder waar. Zo maakt hét supermodel van het moment wederom een onberispelijke verschijning op de rode loper. Dat doet ze tijdens de Golden Heart Awards in New York. En bovendien niet in haar eentje, maar samen met haar moeder Yolanda Hadid. Beiden gekleed in ultraglamoureuze looks leverde dat een sprankelend moeder-dochtermoment op.

Bella en Yolanda Hadid bij Golden Heart Awards

Op de rode loper van de Golden Heart Awards in New York zorgen Bella en Yolanda Hadid voor een moment van tijdloze glamour. Het 26-jarige model droeg een met pailletten versierde jurk met diepe V-halslijn uit de kersverse lente/zomer 2023-collectie van Michael Kors Collection. Ze combineerde de jurk met strappy goudkleurige sandalen en diamanten oorbellen. Haar moeder Yolanda hulde zich eveneens in een look die één en al glamour uitstraalde. Zo droeg het voormalige Nederlandse model een monochroom beige ensemble, bestaande uit een nauwsluitende coltrui en broek (of is het een catsuit?) met een brede riem, glanzende leren hakken en een bijpassende jas.

Eenmaal beland bij de fotomuur poseerden moeder en dochter samen voor de camera’s. Daarbij omhelsden ze elkaar – inclusief kus op Bella’s wang. Ook Bella’s vriend Marc Kalman was aanwezig, maar die hield zich – hoewel gekleed in een elegant zwart pak dat niet zou misstaan op de rode loper – liever op de achtergrond.

Old Hollywood-glamour

Met haar look bewijst Bella dat ze werkelijk alles kan hebben. Normaal gesproken wordt haar stijl gekenmerkt door op Y2K en jaren 90 geïnspireerde outfits. Waar ze onlangs vooral werd gespot in Fame-waardige athleisure die perfect past bij de Balletcore-trend, maakt het supermodel nu een klassieke rode loper-verschijning die de definitie is van Old Hollywood-glamour. Als hét Gen-Z-stijlicoon van het moment met een voorliefde voor vintage, baggy silhouetten en buzzy accessoires, is het verfrissend om te zien dat het model deze keer voor een meer klassieke benadering kiest.

Yolanda en Bella Hadid hebben moeder-dochtermoment
©ANP