britney-spears-en-sam-asghari-zijn-naar-verluidt-uit-elkaar-265074
©Getty Images

Britney Spears en Sam Asghari gaan elk hun eigen weg. Meerdere berichten melden dat de popzangeres en haar man, een fitness-expert, uit elkaar zijn.

Britney Spears en Sam Asghari uit elkaar

“Ze houden veel van elkaar, maar ze maken ook veel ruzie over fundamentele zaken”, vertelt een bron aan Entertainment Tonight. “Soms hebben ze het gevoel dat ze niet helemaal aan elkaars behoeften kunnen voldoen. Onlangs nam het een slechte wending en werden hun ruzies serieuzer en reëler.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Spears en Asghari waren veertien maanden getrouwd en stapten in juni 2022 in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie in hun huis in Los Angeles. Gasten op de bruiloft waren onder andere Madonna, Selena Gomez en Paris Hilton. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in oktober 2016 op de set van Spears’ muziekvideo voor het nummer Slumber Party. Op nieuwjaarsdag 2017 bevestigden ze hun relatie op Instagram.

#FreeBritney

In de jaren daarna kwam de #FreeBritney-beweging op, die een einde wilde maken aan de curatele van Britney Spears onder toezicht van haar vader, Jamie Spears. In 2021, nadat een documentaire van de New York Times over de controversiële situatie was uitgezonden en de druk van het publiek toenam om er een einde aan te maken, schreef Asghari op Instagram: “Ik heb nul respect voor iemand die onze relatie probeert te controleren en constant obstakels op onze weg gooit.” Op 21 november, toen de dertienjarige curatele werd beëindigd, plaatste hij het woord “vrijheid” op social media.

Wanneer Britney Spears’ memoires, The Woman in Me, in oktober verschijnt, zal de zangeres waarschijnlijk meer inzicht geven in haar relatie en huwelijk met Asghari.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.