op-de-afterparty-van-britney-spears-bruiloft-waren-alleen-maar-00s-iconen-aanwezig-214147
©Getty Images

Het officiële thema van Britney Spears’ bruiloft mag dan sprookjesachtige romantiek zijn geweest (zie het paard met de gouden hoeven dat het pasgetrouwde stel in een met rozen bedekte koets rond hun huis in Thousand Oaks trok), maar haar receptie was in millenniumsferen.

Afterparty bruiloft Britney Spears

“Zoveel geweldige mensen kwamen naar onze bruiloft, en ik ben nog steeds in shock!” schreef de altijd bescheiden Britney Spears bij een Instagram-carrousel met foto’s van de afterparty van haar bruiloft. Op de beelden? De nodige noughties-iconen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

De eerste op de gastenlijst: Drew Barrymore, die een koperen Valentino-jurk droeg voor het evenement. “Wat ik geleerd heb van Ever After [Barrymore’s versie van Assepoester uit 1998] is dat we onszelf moeten redden en toch het sprookje willen”, mijmerde de Charlie’s Angels-ster in haar eigen posts van die avond. “En dat is precies wat Britney deed!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Samen met Drew de dansvloer op voor een beetje vogueing? Madonna, die haar beruchte VMA-kus uit 2003 met Britney nadeed, Paris Hilton, die een duet Stars Are Blind met Spears opvoerde, en Donatella Versace, die persoonlijk Britneys drie trouwjurken heeft ontworpen. (De treffende samenvatting van de avond van de Versace-ontwerper? “Iconische vrouwen die DE iconische vrouw vieren!”)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drew Barrymore (@drewbarrymore)

De millennial onder de sterren: Selena Gomez, die een vertolking van Toxic zong en volgens de Princess of Pop “in het echt nog mooier is, als dat mogelijk is”. “We wilden er echt een klein en mooi moment van maken met familie en vrienden”, vertelde Britney aan Vogue voorafgaand aan de ceremonie. En deze dagen krijgt Britney wat ze wil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donatella Versace (@donatella_versace)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK