hailey-bieber-channelt-prinses-diana-met-deze-athleisure-look-235741
©Getty Images

Prinses Diana was en is een inspiratie voor velen – niet alleen vanwege haar persoonlijkheid, maar ook vanwege haar modekeuzes. Diana creëerde een buzz met haar beroemde zwarte revenge dress, die ze droeg tijdens haar eerste verschijning na haar breuk met prins Charles (nu koning Charles). Het is dan ook niet gek dat iemand als Hailey Bieber door haar geïnspireerd is. Met haar nieuwste look bewijst het model dat de stijl van prinses Diana anno 2022 nog steeds even stijlvol is.

Hailey Bieber channelt prinses Diana

Deze week werd Hailey Bieber samen met haar man Justin Bieber gespot op de straten van Los Angeles. Het model droeg een comfy athleisure-look met een Californische twist. Ze droeg een oversized (waarschijnlijk vintage) trui van de Toronto Argos, het Canadese voetbalteam. Ze combineerde het blauwe ontwerp met een biker short, sneakers in dezelfde kleur en witte sokken. Een look die comfort en stijl combineert en heel goed door Diana gedragen had kunnen worden in de jaren negentig.

Diana staat naast haar vele chique avondlooks namelijk vooral bekend om haar stijlvolle off duty-outfits. Geen elegante cocktailjurken en fonkelende diamanten sieraden, maar comfy jeans, oversized truien en cowboylaarzen – niemand deed athleisure zoals Lady Di. Biker shorts waren een vast onderdeel van haar sporty look, die ze steevast combineerde met een oversized trui, sneakers en hier en daar een chique tas en zonnebril. In Diana’s tijd mocht normcore misschien nog niet bestaan, ze is absoluut een voorloper van de trend die tot op de dag van vandaag populair is.

Hailey Bieber in de prinses Diana-stijl
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.