margot-robbie-en-ryan-gosling-leven-hun-beste-plastic-fantastic-leven-in-neon-lycra-outfits-215385
©Getty Images

Je kent de lyrics van het iconische nummer van Aqua gegarandeerd. Margot Robbie en Ryan Gosling in Barbie belichamen precies die vibe. De twee sterren zijn momenteel aan het filmen voor de aankomende film, geregisseerd door Greta Gerwig. Inmiddels hebben we een glimp kunnen opvangen van de flitsende garderobes van hun iconische personages. Tot onze vreugde bevatten ze de verblindende neonkleuren die de stijlvolle poppen zo bekend en geliefd maken.

Margot Robbie en Ryan Gosling in ‘Barbie’ 

Robbie en Gosling werden gespot terwijl ze rolschaatsten op Venice Beach in Los Angeles. De twee dragen karikaturen van op de jaren ’80 geïnspireerde athleisure-looks die, natuurlijk, bij elkaar passen (Barbie en Ken matchen áltijd). De roze ensembles bevatten neongele kniebeschermers, fannypacks en zweetbandjes. En vergeet ook de bedrukte zonnekleppen niet!

We moeten kostuumontwerper Jacqueline Durran bedanken voor deze opvallende outfits. Ze heeft ook films als Little Women, Atonement en Beauty and the Beast aangekleed, maar de foto’s van Gosling en Robbie bewijzen dat ze net zo goed campy poppen kan kleden als historische figuren.

Barbie-looks

Elke keer als we een glimp opvangen van Gosling en Robbie in hun kostuums, gaan de looks compleet viral. We hebben Robbie ook scènes zien filmen in een western outfit met een roze vest, een wijduitlopende broek en een witte cowboyhoed. En Gosling verscheen in promobeelden in een spijkervest en spijkerbroek, compleet met het kenmerkende platinablonde Ken-kapsel.

Hoewel ze nog maar een paar weken aan het filmen zijn, zien de cheeky kostuums van de film er al veelbelovend uit. Plastic and fantastic.

Margot Robbie in Barbie
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.