carrie-bradshaw-ruilt-haar-torenhoge-manolo-blahniks-in-voor-clogs-241131
©Jason Howard/Bauer-Griffin

Nieuws van de set van And Just Like That: Carrie Bradshaw heeft zich bekeerd en is nu fan van clogs. Ja, hoewel ze onafscheidelijk was van haar designerhakken in Sex and the City en bijna uitsluitend in Manolo’s door Manhattan zwierf, lijkt het erop dat Carrie in haar vijftiger jaren af en toe zwicht voor een comfortabele platte schoen – zij het een designerexemplaar.

Carrie Bradshaw in clogs

Uit de foto’s blijkt dat het mode-icoon een paar slip-ons van Gucci met monogramprint (zou dit een samenwerking kunnen zijn met Birkenstock, de uitvinders van de onstuitbare Boston-klomp?) in haar collectie heeft opgenomen. Ze draagt de clogs met sportieve sokken, een trainingsbroek en een donzige badjas. De outfit geeft het gevoel van een geïmproviseerd boodschappenuitje (niet de all-glam die we van Carrie gewend zijn), maar haar warrige blonde haar blijft even onberispelijk als altijd.

Er zou wel eens een verklaring kunnen zijn voor Carrie’s ongewone schoenenkeuze. Fans zullen zich herinneren dat ze in het eerste seizoen van de SATC-reboot een paar Birkenstock-slippers droeg – maar alleen omdat ze een heupoperatie onderging. Draagt ze nu weer platte schoenen om gezondheidsredenen? Het kan ook gewoon de tijd weerspiegelen waarin we leven. Real-life New Yorkers zoals Zoë Kravitz en Katie Holmes zijn gespot terwijl ze boodschappen deden in loungewear en platte schoenen, en de ergonomische Bostons van Birkenstock waren een van de populairste schoenen van 2021 en 2022, wat betekent dat Carrie precies on trend is.

Gucci-clogs aan de voeten van Carrie Bradshaw
©James Devaney/Getty Images
Een close-up van Carrie’s clogs.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.