joggingbroek-en-glitterlaarzen-zijn-de-perfecte-modecombinatie-als-het-aan-carrie-bradshaw-ligt-243431
©Getty Images

Sarah Jessica Parkers personage Carrie is nooit bang geweest om verschillende modestijlen met elkaar te mixen. Een goed voorbeeld: de roze geruite jurk van Batsheva, de baboesjka-achtige hoofddoek en paarse afwashandschoenen die ze droeg in het eerste seizoen van And Just Like That, waar iedereen zich over verbaasde. Nu heeft Carrie Bradshaw een andere high-low-look geleverd, bestaande uit een paar glitterlaarzen en een paarse joggingbroek.

Carrie Bradshaw in joggingbroek en glitterlaarzen

Op de set van het tweede seizoen van And Just Like That zien we Bradshaw samen met haar voormalige liefde Aiden, die elkaar weer helemaal gevonden lijken te hebben. We zien Carrie in een look die zelfs voor haar doen opvallend is. Zo combineert ze de eerder genoemde joggingbroek en glitterlaarzen met een vintage bedrukte dusterjas en een lange blauwe blouse eronder. Het lijkt een terugkeer te zijn naar de pandemie-stijl, hoewel high fashion-joggers de laatste tijd een groeiende trend zijn. (Zie Cate Blanchett in haar Loewe-broek, gecombineerd met witte naaldhakken, toen ze vorige week naar Jimmy Kimmel Live ging.)

De laarzen zijn van SJP’s eigen schoenenmerk dat ze in 2014 lanceerde – hoewel dit paar is geupcycled met kristallen om een vleugje glitter toe te voegen. Het is de perfecte schoenkeuze voor de eclectische stijl van haar personage. Molly Rogers, de kostuumontwerpster van And Just Like That, vertelde eerder aan Vogue: “Carrie is Carrie, en ze zal altijd grillig zijn en hoog en laag mengen. Daar is niets aan veranderd.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.