nieuw-op-netflix-in-maart-2023-series-om-te-bingen-deze-maand-243197
©Netflix, Next in Fashion

We zijn halverwege seizoen vier van You, wachten met smart op een nieuw (en stomend) seizoen van Sex/Life en staan te popelen om model Gigi Hadid (én deze maand onze coverster) het tweede seizoen van Next in Fashion te zien presenteren. Gelukkig komt aan al dat wachten deze maand een einde. Bekijk de lijst met nieuwe series en films in maart 2023 op Netflix en andere streamingdiensten.

Nieuw op Netflix in maart 2023

Serie | Sex/Life, seizoen 2 | 2 maart

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Sex/Life was een ware hit – iedereen had het over dat éne shot van Brad (if you know, you know). Nu is de serie, na anderhalf jaar, terug met een tweede stomend seizoen. Wij zijn benieuwd hoe het Billy inmiddels afgaat.

Serie | Next in Fashion, seizoen 2 | 3 maart

Fans vragen zich nog steeds af waarom Alexa Chung – die samen met Tan France seizoen één van Next in Fashion presenteerde – niet terugkeert in het tweede seizoen. Desondanks hoor je ze niet klagen, want niemand minder dan topmodel Gigi Hadid vervangt Chung. Netflix pakt de show (voor wie het gemist heeft: een soort Netflix-versie van het welbekende Project Runway) groots aan. Zo verschenen in seizoen één verschillende grote namen, onder wie ontwerpers Prabal Gurung, Kerby Jean-Raymond, Christopher Kane en Tommy Hilfiger, net als topmodel Adriana Lima en de Amerikaanse modejournalist Eva Chen. Dat belooft wat voor seizoen twee.

Film | Bodies, Bodies, Bodies | 8 maart

Wat een legendarisch feest moet worden, eindigt in een grote nachtmerrie. De film Bodies, Bodies, Bodies is er een met een Nederlandse tintje, want hij werd geregisseerd door niemand minder dan Halina Reijn. Al bevat ook de cast enkele bekende gezichten, zoals die van Amandla Stenberg (die je als veertienjarige misschien kent uit The Hunger Games) en Pete Davidson.

Serie | You, deel 2 van seizoen 4 | 9 maart

Joe Goldberg was vorige maand al terug, maar alleen met de eerste vier afleveringen van het vierde seizoen van You. Op 9 maart volgen de vier slotafleveringen, en komen we te weten hoe het deze keer weer afloopt met Goldberg. Of moeten we zeggen: literatuurprofessor Jonathon Moore?

Film | Luther: The Fallen Sun | 10 maart

Voor fans van de serie Luther is maart een goede maand: Netflix komt op 10 maart met een film over het hoofdpersonage John Luther, gespeeld door Idris Elba. In Luther: The Fallen Sun gaat de detective weer op zoek naar een seriemoordenaar die maar in zijn hoofd blijft zitten. De moordenaar in kwestie houdt Londen in z’n greep, en daar is Luther (die in de gevangenis zit) vastberaden iets aan te doen.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Overige streamingdiensten

Serie | De Verraders, seizoen 3 | Videoland | 3 maart

De Nederlandse serie De Verraders is al enige tijd populair onder Wie is de Mol?-fans. Er zijn dan ook veel overeenkomsten: een groep BN’ers moet samenwerken om geld te winnen (of, specifieker, in het geval van De Verraders: ‘de grote zilverschat’); er zitten oplichters in het spel die de strijd moeten dwarsbomen (de mol versus de verraders – dat zijn er drie); en manipulatie en verraad spelen een grote rol. In het derde seizoen zijn onder anderen YouTuber Selma Omari, chef-kok Herman den Blijker, YouTuber Jessie Maya, Kris Kross Amsterdam-dj Sander Huisman en hockeyster Noor Omrani te zien.

Serie | Succession, seizoen 4 | 27 maart | HBO Max

Een van de series van HBO Max die elk seizoen maar populairder wordt, is Succession. De veelgeprezen serie gaat over een invloedrijke mediafamilie. Wanneer vader (en CEO van mediagigant Waystar Royco) Logan Roy overweegt om met pensioen te gaan, vechten zijn vier kinderen voor de plek als opvolger. In het vierde seizoen komt de verkoop van Waystar Royco steeds dichterbij, wat voor verdeeldheid binnen de familie zorgt.

Meer kijktips? Bekijk hier de lijst met nieuwe series op Netflix in februari 2023.