bella-hadid-draagt-trenchcoat-van-mango-en-hij-is-nog-te-koop-290611
©Mango

Bella Hadid heeft afscheid genomen van haar Depop-girlie garderobe vol eigenzinnige designerschatten, en omarmt nu meer haar inner cowgirl. Het is duidelijk dat haar nieuwe liefde Adan Banuelos, een professionele cowboy, deze overgang heeft beïnvloed. In haar recente coverreportage voor Vogue Italy poseerde Bella in de laatste trend bovenop een paard (knipoog naar haar lover?). Ook toen ze afgelopen weekend gespot werd in Los Angeles liet het topmodel de liefde voor de hippische esthetiek zien. Kortom, Bella Hadid zit in haar cowgirl era.

Bella Hadid rodeo ready in Mango-trenchcoat 

Hadid, die bekendstaat om haar passie voor paarden, droeg een rodeo ready-outfit. Ze combineerde een zwarte crop top met high-waisted boot cut jeans – haar nieuwste denim obsessie – een zwarte leren riem, een zonnebril van Prada en de Givenchy Voyou Bag. Maar het hoogtepunt van haar look? Een lichtbruine suède trenchcoat (met een vleugje seventies) van Mango, een wardrobe staple die perfect is voor de lente.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De westernlook is duidelijk een thema op dit moment in de popcultuur, van Pharrells recente Louis Vuitton herfst/winter 2024-mannenshow tot het langverwachte album Cowboy Carter van Beyoncé. Er is duidelijk een trend aan het ontstaan en ook Hadid gaat nu voor country. Het altijd modieuze model bewijst weer haar veelzijdigheid met deze look en is zo een bron van inspiratie voor onze voorjaarsgarderobe.

©Mango

Shop hieronder de trenchcoat die Bella Hadid droeg.

Trenchcoat van Mango

©Mango

Trenchcoat suède € 359,99

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.