na-margot-robbie-is-amal-clooney-gespot-in-de-meest-sexy-laarzentrend-van-het-seizoen-224982
©Gotham/Getty

De belangrijkste schoenentrends voor de herfst/winter 2022-2023 zijn: visserslaarzen, platformsandalen, cowboylaarzen – zelfs koningin Máxima heeft een paar – én dijhoge laarzen, op dit moment hét meest begeerde model onder celebrities en op de catwalk. Zo domineerde de sexy laarzentrend de shows van Burberry, Givenchy en Saint Laurent door Anthony Vaccarello.

De meest sexy laarzentrend van het seizoen

Margot Robbie was onlangs in Londen voor de première van de film Amsterdam, geregisseerd door David O. Russell. Hierin speelt ze de titelrol naast John David Washington, Christian Bale, Rami Malek en Taylor Swift. Voor de afterparty koos de 32-jarige actrice voor een casual look: ze combineerde een oversized shirt met een rode tas en een paar dijlaarzen. In één woord: sexy.

Na Margot Robbie is het de beurt aan Amal Clooney, bekend om haar scherpe gevoel voor stijl, om in te spelen op de zogenoemde second skin boots trend. Ze werd gespot naast man George Clooney, in een gebreide jurk van Stella McCartney (een andere grote trend van het moment) en een paar hoge Louboutin laarzen die haar nog langer doen lijken.

©Saint Laurent door Anthony Vaccarello
©Givenchy

©Ricky Vigil M/Getty
Ricky Vigil M/Getty