jennie-kim-maakt-haar-catwalkdebuut-bij-jacquemus-la-casa-show-op-capri-301222
©Gorunway.com

Popsensatie en actrice Jennie Kim mag dan al verschillende dingen op Hollywoods must-do list hebben gedaan (zoals het bijwonen van het Met Gala, flaneren over de rode loper van het Cannes Filmfestival en ambassadeur zijn voor Chanel en Calvin Klein), maar één ding had ze nog niet afgevinkt: haar debuut op de catwalk. Daar kwam vandaag verandering in bij de show van Jacquemus op het Italiaanse eiland Capri.

Jennie Kim maakt catwalkdebuut bij Jacquemus

In de aanloop naar Jacquemus’ 15-jarige jubileumshow op Capri liet Simon Porte Jacquemus al doorschemeren dat er iets meer aan zat te komen dan Jennie Kim die gewoon op de eerste rij zit bij zijn show (zoals ze meestal doet). Style Not Com berichtte dat Kim was gespot bij de repetities voor de show in Casa Malaparte met andere modellen. Jacquemus ging vervolgens naar zijn eigen Instagram om een carrousel van foto’s en video’s van de zangeres te delen met de caption ’24 uur voor de show… 15 jaar Jacquemus’, naast een sneak peek van enkele stukken uit de collectie, waaronder een aquablauwe jurk. De post verzamelde al snel meer dan 300.000 likes en meer dan 5.000 reacties.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Toen de livestream van de show vandaag begon en ze niet op de eerste rij zat (waar beroemdheden als Dua Lipa, Gwyneth Paltrow en Vogue-coverster Peggy Gou zich wél bevonden), begonnen fans zich écht af te vragen of ze inderdaad de show zou lopen. En daar was ze: ze sloot de collectiepresentatie niet af in de doorschijnende jurk die door Jacquemus was gepost, maar in een eenvoudige en elegante LBD geaccentueerd met funky accessoires zoals een paar muiltjes met zebraprint en een zeer mediterraanse Capri-blauwe clutch. Ze werd in de show vergezeld door haar vriend, model Hyunji Shin. Tijdens de finale omhelsde Jacquemus de zangeres voordat hij een buiging maakte voor zijn gasten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.