als-iemand-weet-hoe-laat-het-is-dan-is-het-julia-fox-wel-267247
©Getty Images

Hoewel het kwik flink stijgt deze week, lijkt de komkommertijd die met de zomer gepaard gaat volledig voorbij. Het filmfestival van Venetië is in volle gang, royals gaan weer aan het werk en de modemaand is afgetrapt in New York. Dat zorgt ervoor dat beroemdheden weer massaal op pad gaan, vooral in de laatstgenoemde stad wegens de talloze events die er nu plaatsvinden. Een van onze favoriete celebs die haar gezicht weer laat zien? Julia Fox. En ja, haar looks zijn weer even spraakmakend als altijd.

Julia Fox is terug

Zo zagen we de Uncut Gems-actrice deze week in maar liefst drie verschillende looks, de ene nog excentrieker dan de andere. Het begon allemaal op dinsdag, toen Fox de show van Naomi Campbell voor PrettyLittleThing bijwoonde. De ster verscheen in een nietsverhullende outfit, bestaande uit slechts een paar zilveren kettingen van het New Yorkse label Seks die op haar lichaam waren gedrapeerd. Het geheel was niet zo naakt als het doet vermoeden: Fox droeg er een vloerlange trenchcoat in leerlook uit Campbells collectie voor het merk overheen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De volgende dag was de actrice wederom van de partij, ditmaal aanwezig bij de compleet vernieuwde Victoria’s Secret-show (ook wel ‘World Tour’ genoemd). Fox betrad de roze loper in een nauwsluitende naked dress met een paar zwarte goth girl-achtige engelenvleugels bevestigd aan haar rug. Ze koos voor een ravenzwart kapsel met korte pony om te matchen bij haar outfit. Het mag duidelijk zijn: indruk maken kan Julia Fox als geen ander, helemaal als we haar even later spotten in een look vol horloges.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Julia Fox bij de shows van PLT en Victoria's Secret
©Getty Images

Look gemaakt van horloges

Na de show van Victoria’s Secret zien we Fox alweer bij een ander event, van sieradenlabel Pandora deze keer. Mocht iemand daar de tijd willen weten, dan heeft de actrice beslist het antwoord. Fox arriveerde namelijk in een look volledig bezaaid met horloges: zowel de mini-bandeautop als de microrok bestaan uit verschillende soorten uurwerken. Zelfs haar schoenen zijn versierd met horloges. De tas van Fox bestond echter uit een ander accessoire: meerdere zilveren gespen van riemen.

Of de horloges die Fox droeg het ook daadwerkelijk deden, weten we niet, maar op tijd met een mogelijk nieuwe trend is ze zeker.

Julia Fox draagt een look gemaakt van horloges
©Getty Images