kendall-jenner-draagt-misschien-wel-de-meest-casual-chique-versie-van-de-no-pants-look-260178
©Getty Images

Kendall Jenner kiest er qua stylingkeuzes regelmatig voor buiten haar comfortzone te gaan. Als het op het dragen van broeken aankomt, doet ze dat vaker niet dan wel. Kendalls meest recente zomeroutfit bevestigt haar voorliefde voor de broekloze look. Deze week had het supermodel alle hoofden op zich gericht in wederom een no pants-look, maar misschien wel de meest casual-chique die we tot nu toe zagen.

Kendall Jenner in no pants-look

Tijdens het Met Gala sierde het supermodel de rode loper in een op maat gemaakt Marc Jacobs-bodysuit, waarbij geen broek aan te pas kwam. Net zoals bij haar after party-outfit die weinig aan de verbeelding overliet. Maar Kendall Jenner trok al eerder de aandacht met een broekloos ensemble uit de lente/zomer 2023-show van Bottega Veneta. Compleet met zwarte panty’s, ondergoed en een gebreide trui met ronde hals over een wit shirt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Deze keer had Kendalls no pants-look een duidelijke all-American flair. De look bestond uit een wit overhemd en een oversizede, navy-blauwe blazer. Kendall maakte de outfit af met witte hotpants en een paar zwarte leren loafers van The Row. Ze maakte haar preppy outfit af met een zwarte leren tas over haar schouders, een zwarte zonnebril met vierkant montuur en kleine zilveren oorbellen. De combinatie van de blazer met de loafers geeft het geheel een chique en tegelijk casual look. Maar die werd vooral casual door de combinatie van een bijpassende donkerblauwe New York Yankees baseballpet.

Ondergoed als bovenkleding

Als een van de meest gewilde modellen van het moment, siert Jenner vaak de catwalk in looks die haar lange benen benadrukken. Iets dat in de lentecollecties van 2023 nog meer tot uiting kwam. Modemerken als Miu Miu, Prada, Dior, Coperni en zelfs de recente Jacquemus-show in Versailles toonden veel variaties op de broekloze trend. Vaak gecombineerd met het dragen van ondergoed als bovenkleding. Het motto ‘free the leg’ lijkt met de no pants-trend overal te zijn.

Tijdens de recente Jacquemus-show in Versailles droeg Jenner een look die deze zichtbare ondergoedtrend omarmde. Haar outfit bestond uit een witte off-the-shoulder wolkvormige top gecombineerd met bijpassend ondergoed, wederom – je raadt het al – zónder broek. Afgaand op de aankomende collecties waarin blote benen met ofwel een onderbroek-achtig broekje of helemaal geen broek de boventoon voeren, verwachten wij dat Kendalls voorliefde voor broekloze looks niet snel zal stoppen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.