een-boho-jurk-op-de-rode-loper-van-een-filmpremiere-laat-dat-maar-aan-sienna-miller-over-303587
©Getty Images

Sienna Miller speelt de rol van een weduwe in Kevin Costners meerdelige westernfilm Horizon: An American Saga. De actrice brengt het grootste deel van de film – als we de trailer mogen geloven – dwalend door over de uitgestrekte vlaktes van Utah in een saloonjurk met ruches en grote gevlochten manden aan haar arm. In de trailer ziet ze er verloren en bezorgd uit, en soms een beetje verward door de vreselijke gebeurtenissen die haar thuis hebben getroffen. Eén lichtpuntje voor het personage: de kostuums in de film zijn volledig in lijn met de stijl van de actrice in het echte leven. Zo spotten we de actrice deze week nog in een soortgelijke boho-jurk.

Sienna Miller in boho-jurk tijdens première

Sienna Miller droeg een zijden boho-jurk met kanten stukken uit de lente/zomer 2025-collectie van Chloé. Ze combineerde de jurk met kalfsleren laarzen tijdens de première van de film in Los Angeles. Ze zag eruit als een melkmeisje dat alle cowboys het vuur aan de schenen zou leggen. De onderkant van de jurk had ze aan één kant in de bovenkant van de laars gestoken, alsof ze net van een paard was gestapt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zoals we al zeiden, ligt de look volledig in lijn met Millers eigen stijl. Als het originele boegbeeld van de boho-chic-beweging in de jaren negentig was Miller een van de gasten die front row bij Chemena Kamali’s debuut voor Chloé zat. De ster heeft sindsdien meerdere keren de dromerige ontwerpen van het merk gedragen. Bijvoorbeeld op het Met Gala en op de rode loper van het Cannes Film Festival. Stuk voor stuk looks voor tough women zoals Miller.

Sienna miller premiere horizon boho-jurk chloe
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.