zendaya-doet-wederom-aan-method-dressing-met-haar-nieuwe-challengers-looks-292967
©Getty Images

Tijdens haar Challengers-persreis deze maand leverde Zendaya constant opvallende modelooks. De pas geblondeerde actrice – die op de rode loper zelden de plank misslaat – werkte opnieuw samen met haar stylist Law Roach om method dressing op zijn best te omarmen. Veel van haar looks tot nu toe hadden een subtiele knipoog naar tennis, door te kiezen voor silhouetten die een tikkeltje sportief zijn maar vooral heel erg country club-waardig. (Heb je bijvoorbeeld haar Loewe-jurk met tennisracketprint gezien in Australië?). Dit weekend wist Zendaya opnieuw alle hoofden te draaien in zowel vintage als custom looks, waarmee de actrice wederom modestatements maakt.

Zendaya in nieuwe ‘Challangers’-looks

Dit weekend zette Zendaya haar stijlregime voort met maar liefst drie nieuwe looks. Waar de een custom was gemaakt en twee andere vintage waren, was er één gemene deler; ze waren allemaal ontworpen door Louis Vuitton. Zaterdagavond droeg de ster in Parijs een op maat gemaakte witte strapless jurk, compleet met een brede leren riem op de heupen. De Bulgari-ketting maakte de look glamoureus af. Hoewel de look helemaal Old Hollywood-waardig was, weerspiegelde de witte tint tegelijk ook heel erg de strakke en minimalistische look van tennisoutfits die vaak op het veld te zien zijn.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

©Getty Images
Zendaya in nieuwe looks van Louis Vuitton

Vintage Louis Vuitton

Eerder op de dag was Zendaya ook aanwezig bij een photocall voor de film, in een zijdegroene button-up en broek uit Vuitton’s Lente/Zomer 1999-collectie, ontworpen door Marc Jacobs. In combinatie met sandalen met bandjes en een gestructureerde tas voelde het tijdloze ontwerp vandaag de dag nog net zo actueel aan als toen.

Dit geldt ook voor de geruite groen-witte jas die Zendaya droeg voor een andere photocall dit weekend. Die grafische bovenkleding kwam uit Vuitton’s Lente/Zomer 2013-collectie, waar een focus lag op het Damier-patroon van het label. Het was toevallig ook in tennisbalgroen. Kortom: method dressing op zijn best.

Zendaya in nieuwe looks van Louis Vuitton voor haar perstour van Challengers
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.