zendaya-brengt-in-een-look-van-maison-margiela-drama-naar-de-loper-van-het-met-gala-2024-296495
©Getty Images

Als een van de officiële co-hosts van vanavond kon Zendaya niet anders dan voor een gedenkwaardig fashion moment op de rode loper zorgen. En de A-ster stelde zeker niet teleur. Gestyled door Law Roach droeg de actrice een opvallende, oceaanblauwe jurk van Maison Margiela naar het Met Gala 2024. De look kwam met een bijpassend dramatisch hoofddeksel.

Zendaya op het Met Gala 2024

Het was een passende keuze voor de Garden of Time-dresscode van dit jaar. Deze inspireerde gasten zich in thematische mode te hullen met een eerbetoon aan de natuur. In haar wolken van tule en stof deed ze denken aan de oceaan. Haar verschijning voelde net zo verfrissend als een zomerse duik.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De look voegt zich bij de vele winnende modemomenten die Zendaya in de loop der jaren naar het Met Gala bracht. In 2017 omarmde ze weelderige bloemen in een off-the-shoulder Dolce & Gabbana Alta Moda-baljurk. In 2018 transformeerde ze in een moderne Jeanne d’Arc. Dit deed ze in een op maat gemaakte gepantserde Versace-creatie. Als het aankomt op Zendaya’s looks op de Met-loper kunnen we niet anders dan raden, maar één ding is zeker: ze laat altijd hoofden omdraaien. En het is duidelijk dat ze dat deze keer weer deed.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.