zendaya-draagt-de-populaire-naked-shoe-met-misschien-wel-haar-simpelste-perslook-tot-nu-toe-294970
©Getty Images

Van limoengroene jurken versierd met een tennisbal tot een coutureversie van een klassieke polo, Zendaya heeft zichzelf echt overtroffen met haar Challengers-perstourgarderobe, dankzij haar stylist Law Roach. Eerder verwonderde Zendaya ons met custom looks van luxelabels als Jacquemus, Vivienne Westwood en Thom Browne. Nu gooit de actrice een ‘curveball‘ naar een nieuwe soort look. Zendaya werd gespot in een van de grootste schoenentrends van het moment: de naked shoe. We zien mesh ballerina’s overal en het lijkt erop dat ook Zendaya fan is.

Zendaya draagt de naked shoe

Tijdens een vertoning van Challengers maakte de actrice een opvallende entree in wat misschien wel haar meest ingetogen perstourlook is. Zo droeg Zendaya een grijs T-shirt met de woorden ‘I Told Ya‘ – een knipoog naar haar personage Tashi in de film. Co-ster Josh O’Connor droeg een op maat gemaakte Loewe-shirt met dezelfde tekst tijdens de première in Londen eerder deze maand. Zendaya combineerde dit met een strakke zwarte broek, een oversized grijze trenchcoat en een paar witte mesh flats van Bottega Veneta. Deze passen volledig in de huidige mesh ballerina-gekte, die gelinkt is aan de naked shoe-trend waarbij bijna de volledige voet zichtbaar is.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel we meer high fashion-momenten van Zendaya verwachten naarmate de perstour vordert, is deze look letterlijk een verademing. Met dit verfrissende informele intermezzo geeft ze ons de perfecte inspiratie voor een casual outfit die toch heel stijlvol is. Bovendien worden we op deze manier weer klaargestoomd om alle fabulousness die voor ons ligt volledig te waarderen. Met haar laid back-outfit doet Zendaya ons eraan te herinneren dat ze zelfs zonder high fashion-catwalkkleding de ultieme stijlmuze blijft.

Zendaya in de naked shoe trend
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.