kendall-jenner-combineert-haar-glanzende-schiaparelli-jurk-met-deze-controversiele-schoenen-239438
©Getty Images

Als er één familie is die bekendstaat om zijn spraakmakende modekeuzes, dan zijn het de Kardashian-Jenners wel. Waar Kim Kardashian vorig jaar tijdens het Met Gala menig modeliefhebber nog shockeerde in de beroemde – en zeer fragiele – Marilyn Monroe-jurk, maakte Kylie Jenner deze week de tongen los door in een jurk met een enorme leeuwenkop te verschijnen bij de coutureshow van Schiaparelli in Parijs. Een ander familielid dat ook de aandacht weet te trekken in een Schiaparelli-jurk (maar dan van een ander kaliber) is Kendall Jenner.

Kendall Jenner in Schiaparelli-jurk

Het kan je onmogelijk ontgaan zijn dat – na een afwezigheid van vier jaar op het podium – Beyoncé afgelopen weekend een spectaculair optreden verzorgde in het nieuwe Atlantis The Royal-hotel in Dubai. Hoewel de show enigszins controversieel was, waren zowel Beyoncés outfits als die van de vips ultraglamoureus. Een van die vips was Kendall Jenner, die haar entree maakte in een glanzende chocoladebruine slipdress van Schiaparelli met split aan de voorkant, een vergulde halslijn en bandjes gemaakt van gouden kettingen.

Omstreden zomerschoen

Kendalls jurk mag er dan voor hebben gezorgd dat we onze kaken van de grond moesten rapen, maar er was nog een ander element van haar outfit dat de aandacht trok. Zo droeg het model een paar ‘barely thereteenslippers met hak, een van de grootste schoenentrends van 2022 die destijds de meningen flink verdeelde. Blijkbaar, als we Jenner moeten geloven, nemen we de omstreden zomerschoen ook mee het winterseizoen in. Of nou ja, alleen als je in Dubai of een ander zonnig oord verblijft dan – in Nederland zouden momenteel je tenen eraf vriezen.

Kendall Jenner bij het openingsevent van het Atlantis the Royal hotel
©Getty Images