dit-zijn-de-vakantiebestemmingen-waar-beroemdheden-hun-zomer-doorbrachten-266340

Als je in de zomermaanden op social media zit, kan het lijken alsof iedereen op vakantie is – en dan vooral beroemdheden, wier uitbundige vakanties onophoudelijk in de media verschijnen. Of ze delen zélf foto’s op Instagram van zonsondergangen, infinity pools en kristalheldere zeeën waarvan je weet dat ze alleen genomen kunnen zijn vanaf het dek van een jacht. Maar als die beroemdheden besluiten om hun huizen in Los Angeles, New York en Londen te verlaten, naar welke vakantiebestemmingen vertrekken ze dan precies?

Vakantiebestemmingen van beroemdheden

Hieronder vind je een shortlist met de favoriete vakantiebestemmingen van beroemdheden dit jaar – waar ze verbleven, waar ze dineerden en wat ze deden. Wie weet: misschien inspireert het je voor je eigen droomreis.

Gwyneth Paltrow: Umbrië, Italië

Waar ging wellnessmogul Gwyneth Paltrow naartoe voor wat rust en ontspanning deze zomer? Umbrië: de idyllische Italiaanse regio ten zuidoosten van Toscane. Op Instagram plaatste ze een foto met haar man Brad Falchuk, loungend bij een infinity pool in een stenen villa met glooiende heuvels op de achtergrond. Als echte foodie postte ze ook een cannoli van Sandri, een beroemde bakkerij in Perugia die dateert uit 1860.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De laatste tijd trekt deze onbekende bestemming veel glamoureuze bezoekers aan, onder wie Lady Gaga en Victoria Beckham. Dit alles is mede te danken aan de opening van Castello di Reschio, een vijfsterrenhotel in een eeuwenoud kasteel dat zich bevindt op 3.700 hectare in het hart van het Umbrische platteland.

Umbrië, Italië
©Getty Images
1/7
Native Share

Dua Lipa: Sifnos, Griekenland

Dua Lipa maakte deze zomer samen met haar vriend, regisseur Romain Gavras, een tour door Griekenland. Enkele van haar stops? Het Parthenon in Athene, het schiereiland Peloponnesos en het eiland Sifnos.

Het laatstgenoemde, piepkleine Cycladische eiland is geliefd om zijn uitzonderlijke zee-en-boerderij-keuken. Omega 3, een rustiek restaurant direct aan het strand, staat bekend om de beste zeevruchten van het eiland. Ondertussen is het mogelijk dat de zangeres Mamma Mia heeft bezocht, een restaurant dat wordt gerund door muziekproducent Pietro Miano en zijn familie. Een aanrader? De pasta met garnalen.

Dua bracht ook tijd door op de stranden van Albanië – en zag er daarbij ongelooflijk stijlvol uit.

Vakantiebestemmingen van beroemdheden: Sifnos, Griekenland
©Getty Images
2/7
Native Share

Brooklyn en Nicola Beckham-Peltz: St. Tropez

Het modieuze, pasgetrouwde stel werd deze zomer gespot op Nicola’s familiejacht, aangemeerd in het mondaine en beroemde St. Tropez aan de Côte d’Azur. Ze droegen bijpassende witte outfits naar Club 55, waarbij vooral Nicola’s goudkleurige sleehakken de aandacht trokken van onze redacteuren. (Een paar dagen eerder hadden Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire ook al geluncht in het iconische restaurant aan het strand.)

St. Tropez
©Getty Images
3/7
Native Share

Amal en George Clooney: Comomeer

De zomer van Amal en George Clooney aan het Comomeer is een (zeer modieus) ritueel. Het zou geen zomer zijn als je géén foto’s van hen zou zien in de plaatselijke hotspot aan het meer, Il Gatto Nero, of op het terras van Grand Hotel Tremezzo. Op zoek naar een ander favoriet celebrityhotel in de omgeving? Passalacqua, waar de kamers fresco’s hebben en het zwembad bekleed is met meubilair van JJ Martin van La DoubleJ.

Vakantiebestemmingen van beroemdheden: Comomeer
©Getty Images
4/7
Native Share

Blake Lively en Ryan Reynolds: Parijs

Blake Lively en Ryan Reynolds genoten van een romantisch uitstapje naar Parijs, waar paparazzi hen betrapten bij La Poule Au Pot, een klassiek Frans restaurant in het 1e arrondissement van de veelgeprezen chef-kok Jean-François Piège. (Lively, voor de goede orde, droeg een klassieke Chanel-tas.) Misschien bezochten ze na de lunch de Tacita Dean-tentoonstelling in de Pinault Collection aan de overkant van de straat?

Vakantiebestemmingen van beroemdheden: Parijs
©Getty Images
5/7
Native Share

Jennifer Lopez: Capri

Jennifer Lopez vierde eerder deze maand haar 54e verjaardag in Capri, Italië, en leek daarbij de tijd van haar leven te hebben: foto’s tonen haar dansend op tafels, gehuld in Valentino-bikini’s en winkelend in de vele luxe winkels op het eiland terwijl ze een breedgerande hoed draagt. Maar misschien wel het beste wat we van haar vakantie hebben gezien? De ster die I Will Survive zingt in nachtclub Taverna Anema e Core, wat gelukkig op video is vastgelegd.

Vakantiebestemmingen van beroemdheden: Capri
©Getty Images
6/7
Native Share

Ryan Gosling en Eva Mendes: Jackson, Wyoming

Na de drukke Barbie-perstour gingen Ryan Gosling en Eva Mendes naar Jackson, Wyoming (Verenigde Staten) voor wat rust en ontspanning. Naar verluidt verbleven ze in het Caldera House, het luxueuze hotel aan de voet van de berg Jackson Hole. (Stap binnen en je vindt een Ansel Adams aan de muur.) Het is ook een favoriet van Gigi Hadid en de Kardashians, die er zelfs een van hun beruchte vakantieafleveringen van Keeping Up with the Kardashians filmden.

Vakantiebestemmingen van beroemdheden: Jackson, Wyoming
©Getty Images
7/7
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.