gigi-hadid-heeft-dankzij-het-met-gala-weer-helemaal-zin-in-mode-297746
©Getty Images

Misschien komt het door de Thom Browne-jurk die ze droeg naar het 2024 Met Gala – die 13.500 uur duurde om te maken met 2,8 miljoen kralen. Of toch door het feit dat zus Bella weer publieke taken vervult. De modebeker van het model lijkt te zijn aangevuld. Gigi Hadid paradeerde door New York in een look en met het zelfvertrouwen van iemand die voor de rechtbank van High Fashion-Twitter is gedaagd en als winnaar uit de bus is gekomen.

Gidi Hadid in off-duty look

Dat wil zeggen, ze verscheen op verschillende best geklede-lijsten na het Met Gala. Het model werd gistermiddag gefotografeerd toen ze de CBS Studios binnenkwam. Ze droeg een Showtime-overhemdjurk van haar eigen merk Guest In Residence en een Re/Done-jeans met een kleine Miu Miu Arcadie-tas bungelend aan haar hand. Ze zag er opgeladen uit – ontwaakt zelfs – een houding die misschien kan worden toegeschreven aan het feit dat ze met juwelen ingelegde stiletto’s droeg. Deze zorgde voor een Carrie Bradshaw-achtige aureool die zelfs de nonchalantste kledij opfleuren.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Beschouw deze look als een verfraaide versie van de off-duty look van het model. De jeans met rechte pijpen en gekrompen witte T-shirts draagt Hadid vaker tijdens de zomermaanden. Bekijk ze hier en hier. Deze gebreide overhemdjurk – opengeknoopt tot het middenrif – heeft een beetje meer pit dan die onfeilbare formule. Maar we kunnen ons voorstellen dat Hadid ‘m niet voor niets Showtime heeft genoemd.

Gigi Hadid bij CBS Studio's in een lenteoutfit.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.