de-feestjurk-en-uggs-van-selena-gomez-zouden-weleens-de-combinatie-van-de-zomer-kunnen-worden-300205
©Getty Images

New York leeft weer – en niet alleen dankzij alle ontluikende bloemen en weelderige bomen! Dat klopt, het is filmseizoen. Tussen Sarah Jessica Parker die And Just Like That aan het filmen is en Selena Gomez op de set van Only Murders in the Building hebben we geen tekort aan on-set sightings vol zomerse outfitinspiratie – zoals de feestjurk en Uggs van laatstgenoemde.

Selena Gomez combineert feestjurk met Uggs

Een van de leukste dingen aan de backstagefoto’s die van deze semi-publieke sets verschijnen, is om te zien hoe acteurs zich op hun gemak voelen in hun kostuums. Deze week gaf Gomez precies het goede voorbeeld. Zo werd ze gefotografeerd terwijl ze op weg was een huwelijksscène te filmen (als iemand die misschien drie-en-een-halve aflevering van Only Murders in the Building heeft gekeken, zegt dit me niets, maar sorry als het een spoiler is) in de meest perfect samengestelde outfit die ik ooit heb gezien.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Gomez droeg een fuchsia midi-jurk van Rebecca Vallance bedekt met tule en franjes, compleet met volumineuze mouwen en een lagere uitsnijding bij de rug. Maar het is de mismatched styling die me helemaal in de ban heeft. Met haar bruine lokken in een knot, een zwarte zonnebril en – het beste van alles – slip-on Uggs, heeft ze de nonchalante look helemaal onder de knie.

‘Wrong shoe’

Ik heb me nooit echt aangesloten bij de hele wrong shoe-filosofie (je zal me nooit zien in, laten we zeggen, een zomerjurk met Salomons), maar er is iets heerlijks aan de tegenstelling van de feestjurk in combinatie met Uggs (ook wel bekend als de comfortabelste schoenen op aarde) van Selena Gomez. Het doet denken aan een snel boodschappenrondje halverwege het diner omdat de wijn op is, of als je in de keuken staat en je een aantal ingrediënten vergeten bent.

Kortom, er zit een hectische energie in de outfit van Gomez – het grandioze van de jurk met het pragmatisme van de schoenen – die in de zomer terugkeert in de wereld. Mogen we allemaal zulke ietwat slordige, maar modieuze zomers hebben!

Selena Gomez combineert een feestjurk met Uggs in New York
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.