victoria-beckham-komt-met-exclusieve-stock-drop-van-kim-kardashians-custom-slipdress-273484
©Getty Images

Alle ogen waren gericht op Kim Kardashian tijdens de lente/zomer 2024-show van Victoria Beckham, dat gehouden werd in het voormalige huis van wijlen Karl Lagerfeld in Parijs. Niet omdat ze, tot grote irritatie van Anna Wintour fashionably late (lees: 50 minuten) kwam, maar vanwege haar showstopping jurk die ons nineties vibes geeft: een babyroze custom creatie van Victoria Beckham. De Britse designer doet nu op social media een verrassende onthulling over de veelbesproken jurk met diep decolleté: er komt een exclusieve stock drop van de slipdress. Het betreft dus een limited edition.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De custom slipdress van Kim Kardashian ligt binnenkort in de winkel

Beckham viel zelf ook als een blok voor haar eigen creatie. “Ik weet zeker dat jullie deze japon herkennen. Ik heb deze slipdress, die Kim Kardashian droeg tijdens mijn laatste show in Parijs, exclusief voor haar ontworpen. Ze zag er waanzinnig goed uit. Ik denk dat ik een van de eersten was die zei: ‘Ik wil die jurk zelf ook. Daarom kom ik met een exclusieve stock drop. Het model is eenvoudig, flatterend en komt in een prachtige babyroze kleur”, zo vertelt ze in een video op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Moeder en dochter in matching slipdresses

De roze slipdress is vanaf 6 november zowel online als in de winkel in Londen verkrijgbaar. Je moet je alleen wel even registreren via de webstite. Kim Kardashian zat tijdens de lente/zomer 2024-show van Beckham samen met haar moeder Kris Jenner front row. De twee waren er niet alleen om Beckham te supporten, maar keken ook toe hoe supermodel Kendall de show afsloot in een strak pak en oversized bril.

De momager, zoals ze door de media altijd genoemd wordt, en haar dochter droegen overigens gecoördineerde ensembles, want Jenner had exact dezelfde creatie aan, maar dan in het zwart. Het is niet bekend of ook die kleur verkrijgbaar zal zijn.

Net als Kardashian shinen in een slipdress? Bekijk hieronder een aantal favorieten van de redactie.

Roze slipdress

©Hunkemöller

Slipdress Sophia, Hunkemöller, € 54,99

Paarse slipdress

©Ba&sh via de Bijenkorf

Ba&sh Carline midi jurk met kralendecoratie, € 171,50