holly-brood-gaat-dagelijks-los-met-deze-speciale-vitamine-c-mist-gun-iedereen-zon-spray-267354
©Elke Smit Photography

Elke slaapkamer wordt vrolijk van een (klein) spektakelstuk: een fijn nachtkastje is daarom een must. Vintage, modern, bomvol (mode)boeken, kaarsen of favoriete beautyproducten? Het kleine item naast het bed wordt door iedereen ánders gebruikt. Wij willen van deze vrouwen weten hóe, en natuurlijk wat erin of op ligt. Deze week het nachtkastje en de skincareroutine van presentatrice en actrice Holly Brood die vanaf 12 oktober te zien is in de film Net Als In De Film.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Wat voor nachtkastje heb je?

“Mijn bed staat tegen een schouw en die fungeert als nachtkastje. Er staat van alles op: schilderijtjes, handcrème van Rituals, heel veel potten Vaseline – ik ben namelijk verslaafd aan lipproducten – en Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant Cream. Mijn vriend zegt af en toe: ‘Ruim het ‘es allemaal op joh’.”

Ben je een makkelijke slaper?

“Ja, een heel makkelijke. Ik word ook bijna nooit ’s nachts wakker en slaap superdiep. Er kan een bom naast me afgaan en ik slaap gewoon door. Ik ben echt een scroller en tv-seriekijker in bed, maar ik doe op tijd mijn laptop dicht en val dan in slaap. Mijn vriend valt echt tijdens het kijken van een serie in slaap en is dan ineens zes afleveringen verder. Dat heb ik niet, al kan ik eindeloos slapen. Vroeger sliep ik ook altijd door wekkers heen, ik hoorde ze gewoon niet. Toen ik net op mezelf woonde, moest mijn moeder mij bellen in de ochtend als ik iets belangrijks had. Dat gaat nu een stuk beter. Ik hoor de wekker gelukkig.”

Snoozen of showtime?

“Ondanks dat ik zo goed en diep slaap, sta ik helaas niet altijd fris en fruitig op. Dat is een beetje jammer. Als ik vroeg moet draaien, kan ik heel makkelijk hup eruit gaan. Maar als ik weet dat ik niet veel hoef te doen, kan ik blijven liggen en snoozen.”

 

Hoe ziet jouw skincareroutine eruit?

“Ik vond het vroeger heerlijk om in bed met watjes mijn gezicht schoon te maken, want ik was gewoon lui. Maar daar ben ik mee gestopt. Nu ga ik gewoon naar de badkamer. Ik gebruik veel van Natura Bissé. Ik haal mijn make-up af met de Natura Bissé Stabilizing Facial Cleansing Gel, daarna doe ik de Stabilizing Anti-Aging Concentrate op, vervolgens de Naïf Herstellende Nachtcrème en als laatste mijn favoriete stap – ik ga dan echt helemaal los – met de C+C Vitamin Splash van Natura Bissé. Die spray – ik heb er overigens drie – gebruik ik nu al anderhalf jaar want hij ruikt zó lekker. Je wil de hele dag sprayen. Het beste wat me ooit is overkomen, ik wil dit de hele dag om mijn hoofd spuiten. Echt, ik gun iedereen zo’n spray.”

Heb je een geheime nachtsnack?

“Ik klink nu echt als een tuttebel, maar ik ben gek op snoeptomaatjes. Die eet ik echt veel. Na een dag draaien neem ik vaak een handvol.”

Ik droom nog van…?

“Bondgirl spelen. Dat is denk ik niet haalbaar hoor, maar je moet toch dromen. Zeg nooit nooit. Ik vrees alleen dat dit ‘m nooit gaat worden. Verder zou ik nog graag mooie reizen willen maken. Wij zijn onlangs op Bali geweest en eigenlijk wil ik heel graag terug. Ik denk dat wij zomaar dit jaar nog die kant op vliegen. Het eiland is verwesterd, maar blijft heel fijn. Ik ben gewoon gek op Azië.”

Shop een paar van Holly’s favorieten hieronder. 

C+C Vitamin collectie van Natura Bissé,  ‎€ 52,50

Elizabeth Arden Eight Hour Cream,  ‎€ 27,00

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.

Nieuwsgierig naar meer nachtkastjes? Bekijk hier die van schrijfster Lisa Loeb, model en presentatrice Loiza Lamers en schrijver en columnist Ginny Ranu.