sabrina-meijer-in-magic-mornings-over-ontbijten-met-mayonaise-kan-eigenlijk-echt-niet-maar-zo-lekker-300258
©Sarbina Meijer

Iedereen begint de dag op een andere manier. Een slow start met cappuccino en een croissant kan voor de één een must zijn, terwijl de ander zweert bij groene thee met magnesium en daarna een work-out in de sportschool. In de rubriek Magic Mornings spreken we vrouwen over hun ideale ochtend, beautygeheimen en favoriete ontbijt. Deze week: Sabrina Meijer, oprichter van het merk REYÈM.

De ideale ochtend van Sabrina Meijer

Ben je een ochtendmens?

“Was ik nooit, ben ik nu wel. Ik ben echt geswitcht van avondpersoon naar ochtendpersoon. Dat komt omdat ik nu een hond heb, dan heb je een natuurlijke wekker. De hondenwekker gaat ongeveer om 06.45 uur. Ik heb wel geluk, want het is bij ons eigenlijk oneerlijk verdeeld: mijn verloofde Kees doet vijf keer per week de ochtenden, dus ik kan me nog even omdraaien als hij uit bed gaat. Maar zodra ik de koffiebonenmaler hoor, ga ik naar beneden. Echt heerlijk die geur van koffie in de ochtend. Ik word ook altijd wakker met trek en neem elke ochtend twee boterhammen met kaas en mayonaise, verse jus en koffie. Die mayonaise kan eigenlijk écht niet, maar wij vinden het zó lekker.”

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?

“Wij zijn uitgebreide ontbijters. We gaan rustig aan tafel zitten met de krant en dus die boterhammen met mayonaise en kaas. Op een ideale ochtend zit er ook een ei bij. Verder maak ik altijd graag een sudoku in Het Parool. Heerlijk om te doen. Daarna ga ik in bad, dat is echt even mijn moment. Ik ben gek op de producten van Susanne Kaufmann, fijne producten met alkalisch zout. Ik gebruik de Mallow Blossom Bath en de St. John’s Wort Bath Powder. En ik druppel altijd Honey Infused Hair Oil van Gisou in bad, waardoor ik er boterzacht uitkom.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Heb je bepaalde rituelen in de ochtend?

“Niet echt, ik ga wel elke dag in mijn pyjama naar de ontbijttafel. Als mijn tweede bakje koffie op is ga ik in bad. Dat doe ik bijna elke dag.”

Wat is jouw favoriete ontbijt?

“In de ideale wereld wil ik weer terug naar havermout met allemaal gadgets erin zoals vers fruit. Ik denk dat dat beter voor me zal zijn. Een klein recept voor een ontbijt: havermout met een halve banaan en een beetje speculaaskruiden. Dat vind ik heel lekker.”

Hoe ziet jouw beautyroutine eruit ’s ochtends?

“Die is echt heel saai, want ik doe bijna niks. Na het wassen van mijn gezicht met water, gebruik ik veel van het merk Honey. Op dit moment drie producten. Ik begin met de Everyday Face Cream, dan het Hydra Serum en eindig met de Face Oil. En verder smeer ik 48 en 13 op mijn huid van Routinely. Ik eindig altijd met een Koreaanse SPF, de Round Lab Birch Juice Moisturizing Sun Cream, waar ik bij zweer. En verder gebruik ik qua make-up de laatste tijd helemaal niks, behalve soms Flawless Filter van Charlotte Tilbury en de SAIE Lip Blur Matte Blurring Lipstick die ik uitveeg op m’n wangen.”

Sport je in de ochtend?

“Soms op vrijdag als het Kees en mij lukt, want wij hebben echt een stok achter de deur nodig en die stok zijn we voor elkaar. Maar in de ochtend vind ik minder lekker, want dan heb ik nog niet zo veel kracht. Wij doen namelijk krachttraining met een personal trainer. Verder sporten wij altijd op maandagmiddag. En het is de bedoeling dat ik binnenkort ook pilates erbij ga doen. Ik ga dan graag naar hot pilates bij Hot Flow Yoga.”

Wat voor beddengoed heb je?

“We zijn echt verslaafd aan Khasto. Hun beddengoed is zo zacht, nu wil ik eigenlijk niks anders meer. Dat heb ik van Kees overgenomen.”

Havermelk latte, puur zwart of thee?

“Thuis puur zwart, maar als ik buiten de deur koffie haal dan een cappuccino met havermelk.”

Ontbijt buiten de deur: wat is jouw favoriete plek?

“NU koffie in Amsterdam vind ik de allerleukste tent in de buurt. Het is van twee jongens die ik ken. Superlekkere koffie, fijne broodjes en goede croissants. Ze maken daar alles met heel veel zorg. Verder ga ik graag naar de gebroeders Niemeijer. Ook in Amsterdam en een prettige plek om te ontbijten.”

Shop hieronder een aantal van de favoriete producten van Sabrina Meijer.

Highlighter Charlotte Tilbury

©Charlotte Tilbury

Hollywood Flawless Filter – primer, highlighter & corrector, € 50

Zonnebrand The Round Lab Birch

©The Round Lab Birch via Bol.com

Juice Moisturizing Sun Cream SPF50, € 22,07

Olie Susanne Kaufmann

©Susanne Kaufman via Skins

Mallow Blossom Bath 250 ml, € 57

Meer Magic Mornings? Lees hier die van model Maartje Verhoef, Anna Gimbrère, presentatrice Hila Noorzai en SistersJanssen.

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.