influencer-angela-onuoha-gaat-niet-naar-bed-zonder-deze-handcreme-gebruik-m-echt-altijd-266117

Elke slaapkamer wordt vrolijk van een (klein) spektakelstuk: een fijn nachtkastje is daarom een must. Vintage, modern, bomvol (mode)boeken, kaarsen of favoriete beautyproducten? Het kleine item naast het bed wordt door iedereen ánders gebruikt. Wij willen van deze vrouwen weten hóe, en natuurlijk wat erin of op ligt. Deze week het nachtkastje en de skincareroutine van tricholoog en influencer Angela Onuoha.

Angela Onuoha: ‘Uitgebreide skincare is moment voor mezelf’

Wat voor nachtkastje heb je?

“Ik heb er eigenlijk geen, het is een tafel die ik zo’n vijf jaar geleden bij Xenos heb gekocht en nu dient als nachtkastje. De meeste nachtkastjes vind ik heel lelijk en standaard. Uiteindelijk heb ik nu een rond onbewerkt houten tafeltje. Hij is bewust klein, want hoe groter de kast hoe meer rotzooi ik erop ga knallen. Er staat altijd een wake-up light op, maar je vindt er ook een tube Cicaplast handcrème van La Roche-Posay – die gebruik ik echt altijd voordat ik naar bed ga – de voetencrème van Soap & Glory, de lipmask van Ilia en een fles water. That’s it. Ik hou het zo minimalistisch mogelijk.”

Lees je in bed? 

“Vroeger wel, maar ik kan me er nu niet meer toezetten. Ik zou het wel weer graag willen doen, want ik weet zeker dat je er rustiger van in slaapt valt. Maar ik ben helaas echt een scroller in bed. Meestal check ik nog TikTok en bekijk dan hele random filmpjes. Ik heb overigens bewust geen televisie in de slaapkamer, ik vind dat echt verschrikkelijk. Een slechte manier om bij in slaap te vallen.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ben je een goede slaper?

“Het duurt altijd wel even voordat ik in slaap val, want ik ben een echte piekeraar. Als ik in bed lig, spoken er vaak random gedachten door mijn hoofd. Soms moet ik dan van mezelf iets googelen. Het kan wel echt een uur duren voordat ik slaap. Maar als ik eenmaal slaap, slaap ik wel goed door. Ik ga meestal al rond 22.00 uur naar bed – ja, ik vind mezelf soms best een oma – en sta dan om 06.00 uur fris op om te gaan sporten. Ik heb dus wel vaak een goede nachtrust.”

Snoozen of showtime?

“Showtime, ik ben echt geen snoozer. Ik heb wel een wekker, maar ik word altijd vóór de wekker wakker. Ik vind dat echt heel fijn, want dan heb je nog even de tijd om goed wakker te worden.”

Hoe ziet jouw skincareroutine eruit?

“Mijn make-up haal ik eraf met de Pro-Collagen Cleansing Balm, daarna gebruik ik nogmaals een cleanser. Op dit moment de Golden Face Cleanser van Keys. Vervolgens breng ik de Vichy Minéral 89 Serum Booster aan, daarna doe ik van Paula’s Choice de Calm Repairing Serum en de Clinical 1 procent Retinol Treatment op, dan de Drunk Elephant Eyebalm en als laatste stap La Roche-Posay cicaplast repairing balm. Ik heb een uitgebreide skincareroutine, vind dat heerlijk zo’n moment voor mezelf.”

Ik droom nog van…?

“Niet heel lang geleden heb ik de lancering gehad van 45 shades van de L’Oréal Paris True Match foundation bij Kruidvat. Daarom is mijn droom dat er in de toekomst in elk filiaal op beautygebied voor elke huidskleur, of welk type huid je ook hebt, terecht kunt voor goede foundation. Ik merk dat er online veel te vinden is en in het hogere segment ook. Maar voor de normale burger, om het maar zo te zeggen, is het soms nog lastig iets te vinden binnen een bepaald budget. Als ik iets moest pinpointen zou dat het zijn.”

Shop een paar van Angela’s favorieten hieronder. 

 

Bol.com

La Roche-Posay Cicaplast handcrème, € 13,00

Drunk Elephant Treatment Ceramighty Eye Balm, € 60,00

Nieuwsgierig naar meer nachtkastjes? Bekijk hier die van schrijfster Lisa Loeb, model en presentatrice Loiza Lamers, presentatrice Nellie Benner, model Lando en zangeres Pommelien Thijs.

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.