victoria-beckham-deelt-haar-4-wellnessgeheimen-voor-in-de-ochtend-283347
©Getty Images

Hoe begint Victoria Beckham haar dag? Ze deelt regelmatig via Instagram haar skincare- en wellnessroutine, want het moge duidelijk zijn dat de eeuwig lenige Britse designer – jawel, een echte Sporty Spice – haar gezondheid en welzijn zeer belangrijk vindt. Iets waar zij, maar ook hubby David – die overigens ooit de ‘grootste metroseksueel in Groot-Brittannië werd genoemd – elke dag veel aandacht aan besteedt. Afgelopen weekend deelde ze via Instagram Stories de details van haar ochtendroutine. Dit is wat we te weten zijn gekomen.

De ochtendroutine van Victoria Beckham

Ze begint de dag altijd met biologische en ongefilterde appelciderazijn. Het eerste wat Posh doet als ze wakker wordt is een paar eetlepels daarvan op een nuchtere maag. Appelciderazijn is een natuurlijk middel dat helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te brengen, de spijsvertering te ondersteunen en het immuunsysteem te stimuleren. Hoewel Victoria het puur neemt, raden de meeste experts aan het te mengen met water om erosie van tandglazuur te voorkomen.

De Beckham-smoothie

A smoothie a day, keeps de doctor away… Smoothies zijn een goede manier om de dag te beginnen, omdat ze licht verteerbaar zijn en ons kunnen helpen veel voedzame ingrediënten in het dieet op te nemen. Victoria en David maken ze groen met veel groenten en niet al te veel fruit. Want te veel fruit en te weinig groenten kan een piek in de bloedsuikerspiegel veroorzaken, waardoor we juist trek krijgen in eten. De smoothie van De Beckhams bevat spinazie, broccoli, selderij, komkommer, avocado, appel, citroen en gember, waardoor-ie rijk is aan antioxidanten en vezels.

©Victoria Beckham

Personal training

David en Victoria laten ook regelmatig zien dat ze samen sporten. De personal trainer van de Beckhams, Bobby Rich, deelde eerder al details over hun dagelijkse workoutroutine. Lichaamsbeweging is een niet-onderhandelbare prioriteit voor het stel en Victoria gaat daarom ook vijf dagen per week de mat op.

Rich laat de twee niet alleen veel aan krachttraining doen, maar stelt ook een jaarplan op met uithoudingsvermogen, cardiovasculaire training en herstel. Dit om ervoor te zorgen dat hun lichaam op alle juiste manieren wordt uitgedaagd. En na de training? Dan drinkt Victoria nog een smoothie met wei-eiwitpoeder (vanillesmaak), bramen, aardbeien, frambozen, bosbessen, amandelen, een appel en een banaan.

De designer eindigt met een shotje. Nee, geen tequila, maar een mengsel bestaande uit: verse gember, citroen, zwarte peper en kurkuma. Dit vurige goedje is het ultieme ontstekingsremmende brouwsel en kan onder meer helpen ziektes te voorkomen. Ook houdt het de huid stralend en bevordert het de spijsvertering.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.