editors-pick-5-fashion-week-looks-van-vogues-hoofdredacteur-yeliz-226480

De modeweken zijn weer achter de rug. De straten van New York, Londen, Milaan en Parijs liepen uit met modejournalisten, influencers, modellen, fotografen en designers. Ook hoofdredacteur Yeliz was in alle steden te vinden en fietste en stepte van show naar show om inspiratie op te doen – gekleed in haar favoriete fashion week-looks. Gelukkig was er tussendoor nog tijd om op te laden en de koffer opnieuw in te pakken, want elke stad vraagt zo om haar eigen look. Deze vijf items droeg ze het liefst tijdens fashion week.

De fashion week-looks van Yeliz

Modellenlengte

Helaas zal ik met mijn 1.65 meter nooit bij de modellentop behoren, maar doen alsof kan ik als de beste. Deze torenhoge Versace-laarzen zijn niet alleen sexy, maar – jawel – ook hartstikke comfortabel.

De Versace-laarzen van Yeliz
©Yeliz Çiçek
1/5
Native Share

Versace via Shoebaloo

 

Keurig

Ik was al een tijd op zoek naar de perfecte rok tot over de knie. Die zijn namelijk vaak nogal tuttig, maar deze van Wardrobe.NYC niet.

Yeliz in een rok van Wardrobe NYC
©Yeliz Çiçek
2/5
Native Share

Wardrobe.NYC via My Theresa

 

Strik erom

Deze Loewe-sandalen zag ik al voorbijkomen in de campagnes op billboards. Het duurde even voordat ze in de schappen van de boetiek te vinden waren, maar eenmaal in Parijs móést ik ze hebben. Ik denk dat mijn voeten nog nooit zoveel gefotografeerd zijn.

Ik ben al een aantal seizoenen groot fan van de collecties van Proenza Schouler. De kleurencombinaties van het modelabel zijn fantastisch, net zoals de accessoires. Ik droeg een jurk tijdens New York Fashion Week, thuisbasis van Proenza Schouler.

Yeliz in een look van Proenza Schouler, een van haar favoriete fashion week-looks
©Yeliz Çiçek
4/5
Native Share

Proenza Schouler

 

Lak aan

Een van de mooiste decors in Parijs was die van het Franse Courrèges. In een grote loods werd een zandbank nagebootst, met in het midden een gat dat steeds dieper leek te worden. Ik droeg een zwart lakpak naar de show.

Yeliz in een pak van Courrèges, een van haar favoriete fashion week-looks
©Yeliz Çiçek
5/5
Native Share

Courrèges via My Theresa