van-cornrows-tot-de-femme-fatale-pony-de-10-beste-kapsels-van-precious-lee-227705

Vogue’s covermodel Precious Lee is niet alleen een voorbeeld als het gaat om diversiteit in de modewereld; ook op stijl- en beautygebied is het Amerikaanse model een inspiratiebron. Lee wisselt regelmatig van coupe: het ene moment zien we haar met een strakke pony, het andere moment met golvende lokken van Rapunzel-proporties. En ja, het staat haar allemaal even geweldig. Dat brengt ons bij de beste kapsels van Precious Lee.

De beste kapsels van Precious Lee

Het topmodel mag dan schitteren met ellenlange vlechten op de cover van Vogue’s novembernummer, Precious Lee heeft in korte tijd nog veel meer andere kapsels gehad. Hieronder onze ultieme favorieten.

Lange vlecht

In enkelvoud deze keer. Bij de Daily Front Row Fashion Media Awards 2021 tijdens New York Fashion Week verschijnt Precious met een enkele lange vlecht, rechts over haar schouder gedragen. Het kapsel gaat vloeiend over in de capuchon van haar zwarte glanzende jurk.

Precious Lee bij Daily Front Row Fashion Media Awards 2021
©Gregory Pace/Shutterstock/ANP
1/10
Native Share

Steile lokken met hoofdsjaal

Hoewel er een leger van haarstylisten gaat over de kapsels die we op de catwalk zien, lichten we er toch graag een aantal uit. Neem bijvoorbeeld de lange steile lokken met hoofdsjaal van Lee tijdens de lente/zomer 2022-show van Versace. In combinatie met de geel-paars gekleurde zonnebril en grote gouden hoops serveert het model hier ultieme zomervibes.

Precious Lee op de catwalk bij Versace lente/zomer 2022
©Gorunway.com
2/10
Native Share

Natuurlijke textuur

Hetzelfde modeseizoen zien we Precious ook op de catwalk bij Balmain – in een geheel andere look. De haarstylisten bij het Franse modehuis omarmen de natuurlijke textuur van Lee’s haar door haar met een weelderige bos krullen de catwalk op te sturen. De subtiele make-up maakt de natural beautylook helemaal af.

Precious Lee op de catwalk bij Balmain lente/zomer 2022
©Gorunway.com
3/10
Native Share

Top knot

Niet alleen Lily Collins is fan van de top knot; ook bij Precious Lee is de haarstijl favoriet. De knot van het model tijdens de Fashion Trust Arabia Awards 2021 wordt afgestyled met een glamoureuze pony en een aantal losse plukken, die het kapsel een bohemienachtig gevoel geven. De glamour van de look bereikt een hoogtepunt door de zwoele cat-eye en ombré lippenstift.

Precious Lee bij Fashion Trust Arabia Awards 2021
©ANP
4/10
Native Share

Curly bangs

Als iemand een pony kan rocken, dan is het Precious Lee wel. Tijdens de CFDA Fashion Awards in 2021 zien we het model met een curly variant die over haar ogen valt. Het kapsel mag dan misschien Lee’s zicht belemmeren, haar verschijning is in ieder geval onberispelijk.

Precious Lee bij de CFDA Fashion Awards 2021
©MediaPunch/Shutterstock/ANP
5/10
Native Share

Femme fatale fringe

Nog een pony die wederom perfect bij Precious past: de krachtige Versace-fringe. Tijdens de herfst/winter 2022-show van het Italiaanse modehuis is Lee de definitie van femme fatale in een zwart korset, Versace-bling en een rechte, steile pony.

Precious Lee op de catwalk bij Versace herfst/winter 2022
©Gorunway.com
6/10
Native Share

Chique zijpony

De laatste paar bangs in het rijtje (Precious Lee heeft ook veel andere kapsels zonder pony, beloofd): een chique zijpony. Wanneer het Amerikaanse model op het blauwe tapijt van de Vanity Fair Oscar Party in 2022 stapt, zijn alle ogen op haar gericht. Ze draagt een lichtgele paillettenjurk met veren, gecombineerd met dus de sleeky zijpony.

Precious Lee bij de Vanity Fair Oscar Party 2022
©David Fisher/Shutterstock/ANP
7/10
Native Share

Gebleekte wenkbrauwen

Voor het Met Gala van 2022 hult Precious zich in een glamoureuze doorschijnende mermaidjurk met korset en balaclava van Altuzarra. De beautylook is net zo experimenteel: we zien het model met een lage paardenstaart en gebleekte wenkbrauwen, een van de grootste beautytrends van dit jaar.

Precious Lee bij het Met Gala 2022
©ANP
8/10
Native Share

Cornrows

Naast lange lokken, pony’s en krullen wordt Lee ook vaak gespot met cornrows, zowel op als naast de catwalk. Hier zien we haar tijdens afgelopen New York Fashion Week in een stijlvolle model off-duty look met gekleurde zonnebril en rode lippen.

Precious Lee op straat tijdens New York Fashion Week lente/zomer 2023
©ANP
9/10
Native Share

Mermaidcore

Extreme lengte? Check. Golvende lokken? Check. Mermaid vibes? Dubbelcheck. Op het tweede jaarlijkse Academy Museum Gala dat afgelopen weekend plaatsvond, straalt Precious een en al mermaidcore uit. Haar outfit – bestaande uit een krachtig wit pak met zwarte revers, een zwarte mesh top en gouden kettingen – biedt het perfecte tegengewicht voor de romantische beautylook.

Precious Lee bij het Academy Museum Gala 2022
©ANP
10/10
Native Share